Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 17 Ekim 2024 - 15:45 Yorum: 0

Lübnan’dan tahliye edilenler İstanbul’a getirildi

Lübnan’da bulunan Türk vatandaşlarının tahliyesi devam ediyor. Lübnan’dan ayrılmak isteyen 169 Türk vatandaşı charter uçuşu ile Beyrut’tan Türkiye’ye getirildi.İsrail’in Lübnan’ı bombalamasının ardından bu ülkede bulunan Türk vatandaşl...

Lübnan’dan tahliye edilenler İstanbul’a getirildi

Lübnan’da bulunan Türk vatandaşlarının tahliyesi devam ediyor. Lübnan’dan ayrılmak isteyen 169 Türk vatandaşı charter uçuşu ile Beyrut’tan Türkiye’ye getirildi.
İsrail’in Lübnan’ı bombalamasının ardından bu ülkede bulunan Türk vatandaşlarının tahliyesi devam ediyor. Ayarlanan charter uçuşu ile bugün 169 Türk vatandaşı yurda getirildi. Lübnan’ın başkenti Beyrut’tan gelen özel uçak önce Çukurova Havalimanı’na indi. Burada 110 yolcuyu indiren uçak daha sonra 59 yolcusuyla birlikte İstanbul Havalimanı’na geldi.
Lübnan’dan gelen Türk vatandaşları yaşadıklarını anlattı. Lübnan’da yaşayan ve ismini vermek istemeyen bir Türk vatandaşı, “Takip ediyorsunuzdur televizyonlardan da biz de içerde bulunduk bu noktada. Devlet memuru olarak görev yapıyordum” ifadelerini kullandı.
Lübnan’da yaşamanın zor olduğunu söyleyen bir yolcu ise "Lübnan’da yaşamak çok zor. İstanbul’a geldim. İstanbul’da Başakşehir’de oturuyorum” dedi.

Lübnan’dan tahliye edilenler İstanbul’a getirildiLübnan’dan tahliye edilenler İstanbul’a getirildi
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri