malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 24 Ekim 2024 - 13:02 Yorum: 0

Lübnan’dan İsrail’e 82 roket fırlatıldı

Lübnan’dan İsrail topraklarına en az 82 roket fırlatıldığı, Nehariya kentinde 4 kişinin yaralandığı belirtildi.Hizbullah, sabah saatlerinden bu yana Lübnan’dan İsrail’in farklı bölgelerine roket saldırısı düzenledi. İsrail Savunma Kuvv...

Lübnan’dan İsrail’e 82 roket fırlatıldı

Lübnan’dan İsrail topraklarına en az 82 roket fırlatıldığı, Nehariya kentinde 4 kişinin yaralandığı belirtildi.
Hizbullah, sabah saatlerinden bu yana Lübnan’dan İsrail’in farklı bölgelerine roket saldırısı düzenledi. İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) tarafından yapılan açıklamada, Hizbullah’ın kuzeydeki Safed şehrine 30 roket fırlattığı, roketlerin büyük bir kısmının etkisiz hale getirildiği, yaralanma veya büyük bir hasar bildirilmediği kaydedildi. Akka şehrine fırlatılan 2 roketin ise açık bir araziye düştüğü ve yaralanan olmadığı belirtildi. Roket saldırısı nedeniyle kentin güneyindeki sanayi bölgesinde sirenler çaldığı öğrenildi.

Nehariya’da 4 kişi yaralandı
Hizbullah, İsrail’in kuzeyindeki Nehariya kentine 50 roket fırlatıldığını ve savunma sanayi üssünün hedef alındığını duyurdu. Celile Tıp Merkezi tarafından yapılan açıklamada, roket saldırısında 4 kişinin şarapnel isabet etmesi sonucu yaralandığı ifade edildi. Yaralananlardan ikisinin durumunun orta dereceli olduğu, diğerlerinin ise hafif yaralandığı kaydedildi.
Yerel kaynaklar tarafından yapılan açıklamada, Nehariya’ya atılan roketlerden birinin Netiv Hashayara yerleşim bölgesindeki bir eve isabet ettiği ve yaralanan olmadığı kaydedildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri