Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 15 Ekim 2024 - 20:15 Yorum: 0

Kütahya’da 4 ilçenin AK Parti ilçe başkan adayları belli oldu

Kütahya AK Parti 8. Olağan Kongresi için Altıntaş, Pazarlar, Dumlupınar ve Çavdarhisar ilçelerinde gerçekleştirilen temayüller ve Genel Merkezde yürütülen istişareler sonucunda ilçe başkanlarının tespit edildiği bildirildi.Konuyla ilgi...

Kütahya’da 4 ilçenin AK Parti ilçe başkan adayları belli oldu

Kütahya AK Parti 8. Olağan Kongresi için Altıntaş, Pazarlar, Dumlupınar ve Çavdarhisar ilçelerinde gerçekleştirilen temayüller ve Genel Merkezde yürütülen istişareler sonucunda ilçe başkanlarının tespit edildiği bildirildi.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, ”8. olağan kongremiz için ilçelerimizde gerçekleştirilen temayüller ve Genel Merkezimizde yürütülen istişareler sonucunda Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir Başkanımızın tensipleriyle, Altıntaş’ta Menderes Aydın, Pazarlar’da Mehmet Ali Özdemir, Dumlupınar’da Mehmet Işık ve Çavdarhisar’da Bahtiyar Öztoprak İlçe Başkanlıkları için tespit edilmişlerdir. Hayırlı Olsun” ifadelerine yer verdi.

Kütahya’da 4 ilçenin AK Parti ilçe başkan adayları belli olduKütahya’da 4 ilçenin AK Parti ilçe başkan adayları belli oldu
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri