malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 28 Ekim 2024 - 10:38 Yorum: 0

Kurum çalışanları protokol yönetimi konularında bilgilendirildi

Bayburt Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personeline, Prof. Dr. Hayriye Şengün tarafından ’Protokol Yönetimi’ konulu eğitim verilerek, kurum çalışanları protokol kuralları hakkında bilgilendirildi.Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür...

Kurum çalışanları protokol yönetimi konularında bilgilendirildi

Bayburt Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personeline, Prof. Dr. Hayriye Şengün tarafından ’Protokol Yönetimi’ konulu eğitim verilerek, kurum çalışanları protokol kuralları hakkında bilgilendirildi.
Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen eğitimde, kamu yönetiminde uyulması gereken protokol kuralları anlatıldı. Şengün, her ülkede, devlet ve kamu kurumlarını temsil eden kişilerin yer aldığı bir protokol listesinin bulunduğunu aktardı. Toplum hayatında olduğu gibi resmi ilişkilerde de uyulması gereken kurallardan bahseden Şengün, nezaket ve görgü kullarına değinerek, toplantıda, törende, ziyarette yapılması gerekenler konusunda bir sunum yaptı. Protokol kurallarının resmi ilişkilerde son derece önemli olduğunu söyleyen Şengün, gelen soruları da yanıtlayarak eğitimi tamamladı.
Eğitime, İl Müdür Yardımcısı Senem Daştan, şube müdürleri ve personeller katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri