Konya’nın Ereğli ilçesinde 19 ay önce tarlada bir kişinin öldürülmesiyle ilgili devam eden soruşturmada 2 şüpheli tutuklandı.
Olay, 16 Ağustos 2023 tarihinde Ereğli ilçesi Adabağ Mahallesi Akgöl mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Akgöl mevkiinde bulunan ayçiçeği tarlasında 3 çocuk babası Ahmet Tuzlu (55) av tüfeği ile vurularak öldürülmüş halde bulundu. Olayın şüphelilerini belirlemek için İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT ekipleri tarafından yapılan geniş çerçeveli çalışmada, olay günü aynı saatlerde baz istasyonundan sinyal veren ve o bölgede olduğu belirlenen M.T. (23) ve M.S. (53) ile olayla bağlantısı olabileceği değerlendirilen 3 şüpheli daha olmak üzere toplam 5 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler suçlamaları kabul etmezken, adliyeye sevk edilen M.T. ve M.S. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer 3 şüpheli ise serbest bırakıldı.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.