Bilecik 1. Amatör Lig temsilcisi 1969 Bilecik Spor Kulübü Play-Off yarı final müsabakasında yarın oynayacağı Söğütspor maçının hazırlıklarını tamamladı.
Bilecik 1. Amatör Lig’de şampiyonun belli olacağı Play-Off müsabakaların yarı final müsabakası öncesi 1969 Bilecik Spor Kulübü yarın Pazaryeri İlçe Stadı’nda saat 14:00’da oynayacağı Söğütspor maçının hazırlıklarına tamamladı. İstasyon Sentetik Sahasında günü ter idmanıyla geçen kırmızı şimşeklerde morallerin yerinde olduğu gözükürken, sakat ve cezalı oyuncu bulunmaması taraftarları sevindirdi.
Öte yandan futbolcular zorlu maç öncesi ödemelerini beklerken, yönetimin de ödemeleri bugün yapacağı öğrenildi.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.