malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 22 Ekim 2024 - 13:36 Yorum: 0

Kırklareli’nin kültürel mirasını ve tarihini ele alan "Kırklareli Sempozyumu" başladı

Kırklareli’nin kültürel mirası ve tarihinin anlatılacağı "Kırklareli Sempozyumu" başladı.Kırklareli Valiliği, Kırklareli Üniversitesi ve Kırklareli Belediyesi tarafından, şehrin kültürel mirası ve tarihinin anlatılacağı Kırklareli Semp...

Kırklareli’nin kültürel mirasını ve tarihini ele alan 'Kırklareli Sempozyumu' başladı

Kırklareli’nin kültürel mirası ve tarihinin anlatılacağı "Kırklareli Sempozyumu" başladı.
Kırklareli Valiliği, Kırklareli Üniversitesi ve Kırklareli Belediyesi tarafından, şehrin kültürel mirası ve tarihinin anlatılacağı Kırklareli Sempozyumu, Fen Edebiyat Fakültesi Karagöz Konferans Salonu’nda düzenlenen açılış töreniyle başladı. Sempozyuma Vali Uğur Turan, Rektör Prof. Dr. Bülent Şengörür, Belediye Başkanı Derya Bulut, İdare Mahkemesi Başkanı İbrahim Doğan ile protokol üyeleri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan sempozyumda Vali Uğur Turan konuşma yaptı. Turan, konuşmasında Kırklareli’nin şık, zarif ve estetik kent yapısında bulunduğunu belirterek, “Kırklareli geleceğe güvenle bakan güzel bir kent, güzel bir melodi, güzel bir türkü, güzel bir şarkı bu kent. Gelecek kuşaklara ve yarınlara, büyüklere rahatlık armağan etmemiz lazım. Bu sempozyumdaki çalışmaların kitap haline getirilmesini, gelecek kuşaklara aktarılmasını da çok değerli ve kıymetli buluyorum” dedi.
Belediye Başkanı Derya Bulut ve Üniversite Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür de konuşma yaptı.
Yapılan konuşmaların ardından İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fethi Gedikli, devlet insanı Ahmet Cevdet Paşa’nın Kırklareli’nde gerçekleştirdiği hizmetleri anlattı.
21 oturum halinde 68 bildirinin sunulacağı sempozyum yarın sona erecek.

Kırklareli’nin kültürel mirasını ve tarihini ele alan Kırklareli’nin kültürel mirasını ve tarihini ele alan
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri