Kırıkkale Belediyesi, kentte etkili olan yağışlarda oluşan su birikintilerine karşı altyapı çalışmalarını sürdürüyor.
Kırıkkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Kanal Arıza ekipleri, yağışlı havalarda oluşabilecek olumsuzlukların önüne geçmek amacıyla Millet Bulvarı üzerindeki Eski Rektörlük Kavşağı’nda çalışma yürütüyor. Söz konusu alandaki çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ahmet Önal, sahadaki görevlilere kolaylıklar dileyerek gerekli talimatlarını iletti. Mahalle sakinlerinden de olumlu geri dönüş alan altyapı çalışmaları sayesinde, hem yayalar hem de sürücüler için daha güvenli ulaşım imkanı sağlanıyor. Başkan Ahmet Önal, bu tür yatırımların şehir genelinde artarak devam edeceğini ifade etti.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.