Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Defne ilçesinde yerinde kentsel dönüşüm projeleri kapsamında inşa edilen afet konutlarını inceledi.
Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar alan Hatay’da asrın felaketinin izleri silinmeye devam ediyor. Defne içesi Armutlu Mahallesi’nde yerinde kentsel dönüşüm alanlarında çalışmalar sürüyor. Hatay Valisi Mustafa Masatlı; modern mimariye sahip, sosyal donatılarla zenginleştirilmiş olarak projelendirilen ve yapım çalışmalarının hızla sürdüğü Armutlu Mahallesi 1. etap ve 2. etapta devam eden çalışmaları inceledi. Vali Masatlı, yetkililerden son durum ve projelerin detayları hakkında bilgiler aldı.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.