malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 25 Ekim 2024 - 11:59 Yorum: 0

Kent Konseyi, ilkokul öğrencilerine kırtasiye malzemesi dağıttı

KIRŞEHİR (İHA) – Kırşehir’de sosyal ve eğitim projeleriyle bilinen Kent Konseyi Sağlık ve Spor Çalışma Grubu Başkanlığı, Namık Kemal İlkokulu’nda öğrencilere diş macunu, fırçası ve kırtasiye malzemesi dağıttı.Kent Konseyi, Sağlık ve Sp...

Kent Konseyi, ilkokul öğrencilerine kırtasiye malzemesi dağıttı

KIRŞEHİR (İHA) – Kırşehir’de sosyal ve eğitim projeleriyle bilinen Kent Konseyi Sağlık ve Spor Çalışma Grubu Başkanlığı, Namık Kemal İlkokulu’nda öğrencilere diş macunu, fırçası ve kırtasiye malzemesi dağıttı.
Kent Konseyi, Sağlık ve Spor Çalışma Grubu Başkanı Prof. Dr. Ayla Ünsal, gerçekleştirilen ziyarette okuldaki çocukların tamamına diş macunu, diş fırçası ve kırtasiye malzemeleri de dağıtıldığını söyledi. Ünsal, açıklamasında; “Okulda çocukların hem sağlıkları hem de spor yapabilecekleri bahçe düzenlemesi için talepte bulunuldu. Kırşehir Kent Konseyi gerekli adımları atacaktır. Yaptığımız etkinlikler devam edecek” dedi.
Yönetim ekibinin de yer aldığı çalışmada Kırşehir Kent Konseyi, şehrin tarihi ve kültürel dokusunun yanı sıra eğitim alanında da yaptığı çalışmalarla biliniyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri