Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 17 Ekim 2024 - 15:39 Yorum: 0

Kemer Belediyesi konut projesine start verdi

Haziran ayı meclis toplantısında oy çokluğu ile kabul edilen ve Kuzdere’ye yapılması planlanan iş yerleri ve konut projesinin 30 Ekim Çarşamba günü ihalesi yapılacak.Kemer Belediyesi’nin konut projesi 30 Ekim tarihinde ihaleye çıkıyor....

Kemer Belediyesi konut projesine start verdi

Haziran ayı meclis toplantısında oy çokluğu ile kabul edilen ve Kuzdere’ye yapılması planlanan iş yerleri ve konut projesinin 30 Ekim Çarşamba günü ihalesi yapılacak.
Kemer Belediyesi’nin konut projesi 30 Ekim tarihinde ihaleye çıkıyor. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun seçim vaatlerinin de arasında yer alan konut projesi Haziran ayı meclis toplantısında gündeme gelmişti.
Oy çokluğu ile kabul edilen proje hakkında açıklama yapan Başkan Topaloğlu, "Kuzdere’de, Kemer Belediyesi’ne ait olan 719 ada 1 parselin kat karşılığı inşaat yapım işi belediye meclisimizde oy çokluğu ile kabul edilmişti. Yaklaşık 5 bin metre karelik arsamızın emsalini yüzde 80’e çıkardık. Yaklaşık 4 bin metrekarelik bir inşaat alanımız var. Kuzdere’nin yenilenmesi sürecine baktığınız zaman bu alan çok kötü bir görüntüye yol açıyordu. Bu alanın bir tarafı da zaten Fakülte ve Yurt binası oluyor. Bu çerçevede bir proje hazırlattık. Söz konusu alana iş yeri ve konutlardan oluşan kat karşılığı inşaat yapım işimiz gerçekleşecek. İki blokta toplam 40 adet 2+1, 16 adet ise 1+1daire bulunacak. Şimdiden Kemer’imize hayırlı olsun” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri