Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 13 Ekim 2024 - 09:54 Yorum: 0

Kayseri’de Futbol Gözlemci Aday Kursu açılacak

Kayseri’de Futbol İl Gözlemcisi olmak isteyen adaylar için İl Hakem Kurulu tarafından organize edilecek olan İl Gözlemci Aday Kursu açılacak.Kursa katılarak İl Gözlemci Adayı olmak isteyenler başvurularını 30 Ekim tarihine kadar yapabi...

Kayseri’de Futbol Gözlemci Aday Kursu açılacak

Kayseri’de Futbol İl Gözlemcisi olmak isteyen adaylar için İl Hakem Kurulu tarafından organize edilecek olan İl Gözlemci Aday Kursu açılacak.
Kursa katılarak İl Gözlemci Adayı olmak isteyenler başvurularını 30 Ekim tarihine kadar yapabilecek. Eğer kursa katılmak isteyen futbol hakemi ise hakemliği bırakma dilekçesi vermesinin ardından başvuru yapabilecek. Kursa 30-35 yaş aralığındaki adaylar katılabilirken, başvuru sahiplerinde şu şartlar aranacak;
Vizeli olarak en az 2 yıl futbol hakemliği yapmış olmak, en az lise ve dengi okul mezunu olmak, internet üzerinden iletişim yapabilecek ve uygulamaları kullanabilecek düzeyde bilgisayar kullanıcısı olmak, aktif olarak, futbol branşında faaliyeti olan spor kulübü ve bağlı kuruluşlarında fahri veya profesyonel yönetici, teknik adam, futbolcu, sağlık ekibi çalışanı, futbol hakemi, menajer ve TFF temsilcisi olmamak, görsel, yazılı (İnternet dâhil) ve sosyal medyada futbol yorumcusu olarak görev yapmamış ve halihazırda yapmıyor olmak, Futbol Disiplin Talimatı uyarınca bir defada 45 gün, toplamda 90 gün ve daha fazla ceza almış olmamak ve Futbol Disiplin Talimatının ’Hükümlülük’ kenar başlıklı maddesinde belirtilen suçlardan biri nedeniyle kesin hüküm giymemiş olmak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri