malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 22 Ekim 2024 - 13:10 Yorum: 0

Kaymakam Gülenç, yeni sağlık tesislerinde incelemelerde bulundu

Germencik Kaymakamı Turgay Gülenç, yapımı tamamlanan ilçe sağlık müdürlüğü hizmet binası ve temeli atılan devlet hastanesi ek binası inşaatında incelemelerde bulundu.Aydın’ın Germencik ilçesinde sağlık alanındaki yatırımlar hız ke...

Kaymakam Gülenç, yeni sağlık tesislerinde incelemelerde bulundu

Germencik Kaymakamı Turgay Gülenç, yapımı tamamlanan ilçe sağlık müdürlüğü hizmet binası ve temeli atılan devlet hastanesi ek binası inşaatında incelemelerde bulundu.

Aydın’ın Germencik ilçesinde sağlık alanındaki yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Germencik Kaymakamı Turgay Gülenç, ilçede yapımı tamamlanan İlçe Sağlık Müdürlüğü hizmet binası ve temeli atılan Devlet Hastanesi ek binası inşaatında incelemelerde bulundu. Kaymakam Gülenç, yeni sağlık müdürlüğünün ilçe halkına daha modern ve kapsamlı sağlık hizmetlerinin sunacağını belirtti. Devlet Hastanesi’ne yapılacak ek bina ise kapasiteyi artırarak bölgede sağlık bölgesinde yükseltileceğini vurgulayan Gülenç, Germencik Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ferdi Güneş’ten inşaat çalışmaları hakkında bilgi aldı. Kaymakam Gülenç, projelerin en kısa sürede tamamlanması için çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

Kaymakam Gülenç, yeni sağlık tesislerinde incelemelerde bulunduKaymakam Gülenç, yeni sağlık tesislerinde incelemelerde bulundu
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri