Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 17 Ekim 2024 - 14:54 Yorum: 0

Kaybolan Alzheimer hastası vatandaş üzüm bağında bulundu

Manisa Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, kayıp olarak aranan 79 yaşındaki Alzheimer hastası kadını, evinden yaklaşık 4 kilometre uzaklıktaki üzüm bağlarının arasında buldu.Manisa’nın Saruhanlı ilçesi İstasyon Mahallesi’nde yaşaya...

Kaybolan Alzheimer hastası vatandaş üzüm bağında bulundu

Manisa Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, kayıp olarak aranan 79 yaşındaki Alzheimer hastası kadını, evinden yaklaşık 4 kilometre uzaklıktaki üzüm bağlarının arasında buldu.
Manisa’nın Saruhanlı ilçesi İstasyon Mahallesi’nde yaşayan 79 yaşındaki Şevkiye Parlak dün akşam saatlerinde kayboldu. Alzheimer hastası olduğu belirtilen yaşlı kadından haber alamayan yakınları, durumu emniyet ekiplerine bildirdi. Kayıp ihbarı üzerine, ilçede arama kurtarma çalışmaları başlatıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin de katıldığı arama kurtarma çalışmasında, yaklaşık 3 saat sonra sevindirici haber geldi. Yaşlı kadın, Hacırahmanlı Mahallesi tren yolu istikametindeki üzüm bağlarının arasında bulundu. İtfaiye ekipleri, Şevkiye Parlak’ı sivil bir araç yardımıyla ana yola çıkararak, burada bekleyen sağlık ekiplerine teslim etti. Öte yandan, yaşlı kadının sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri