malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 18 Ekim 2024 - 15:22 Yorum: 0

Kar kalınlığı 10 santimetreye ulaştı

DÜZCE (İHA) – Düzce’de dün sabah saatlerinde etkili olan sağanak yüksek kesimlerde yerini kar yağışına bırakırken, Kızık Yaylası’nda kar kalınlığı 10 santimetreye kadar ulaştı.Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan sağanak yağış uyar...

Kar kalınlığı 10 santimetreye ulaştı

DÜZCE (İHA) – Düzce’de dün sabah saatlerinde etkili olan sağanak yüksek kesimlerde yerini kar yağışına bırakırken, Kızık Yaylası’nda kar kalınlığı 10 santimetreye kadar ulaştı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan sağanak yağış uyarısının ardından kent genelinde etkili olan sağanak hayatı olumsuz etkilerken, yüksek kesimlerde ise sağanak yerini kar yağışına bıraktı. Sezonun ilk kar yağışını gören yaylalardan birisi olan ve bin 600 metre yükseklikte bulunan Kızık yaylasında kar kalınlığı 10 santimetreye kadar ulaştı. Gece saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı sebebi ile yaylada kalanlar sabah saatlerinde beyaz örtü ile uyandı. Kar kalınlığının 10 santimetreye kadar ulaştığı yaylada, kar yağışının etkili bir şekilde devam etmesi bekleniyor.

Kar kalınlığı 10 santimetreye ulaştı
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri