Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Ekim 2024 - 10:47 Yorum: 0

Kampanyaya inanmayan vatandaşlara ücretsiz 200 litre dondurmayı dağıtmakta güçlük çektiler

Eskişehir’de bir esnaf, biten sezonunun ardından 200 litre dondurmayı vatandaşa ücretsiz dağıtmak istedi. Ancak vatandaşlar bu duruma inanmayınca çalışanlar bedava ürünleri dağıtmakta güçlük çekti.Odunpazarı ilçesi İstiklal Mahallesi İ...

Kampanyaya inanmayan vatandaşlara ücretsiz 200 litre dondurmayı dağıtmakta güçlük çektiler

Eskişehir’de bir esnaf, biten sezonunun ardından 200 litre dondurmayı vatandaşa ücretsiz dağıtmak istedi. Ancak vatandaşlar bu duruma inanmayınca çalışanlar bedava ürünleri dağıtmakta güçlük çekti.
Odunpazarı ilçesi İstiklal Mahallesi İki Eylül Caddesi üzerinde bulunan bir pastane, biten sezonun ardından dolabı kapatmaya hazırlanırken elinde kalan dondurmayı ziyan olmaması için ücretsiz bir şekilde dağıtmaya karar verdi. Ancak dükkânın önündeki personelin dondurmanın ücretsiz olduğunu belirtmesine rağmen vatandaşlar duruma inanmadı. Çalışanlar ilk anlarda ücretsiz dondurmayı dağıtmakta güçlük çekse de daha sonra işletme önünde yoğunluk oluştu. Çocuklar başta olmak üzere vatandaşlar işletmecilere teşekkür etti. 200 litre dondurma vatandaşlara ücretsiz bir şekilde dağıtıldığı öğrenildi.

“Bedava satmakta bile zorluk çekiyoruz”
Konuyla alakalı konuşan esnaf Hayri Karacan, "Sezon bitiyor, elimizde kalan dondurmalar zayii olmasın ve seneye satmak zorunda kalmayalım diye bedava dağıttık. Satmadığımız zaman dondurucuya atacağız, seneye satmamız gerekiyor, biz onu yapmıyoruz. Ziyan olacağına vatandaş bedava yesin. Biz her sene bunu yapıyoruz. Aşağı yukarı 200 litre dondurma dağıttık. Vatandaş bedava dağıttığımıza inanmıyor. Bedava satmakta bile zorluk çekiyoruz. Aslında ziyan olmuyor. Diğer dondurmacılar bunu dondurucuya atıyor, seneye sezon başında satmaya başlıyorlar. Bence sağlıklı değil. Hem milletin duasını alıyoruz hem de devamlı taze ürün satmış oluyoruz" dedi.

Kampanyaya inanmayan vatandaşlara ücretsiz 200 litre dondurmayı dağıtmakta güçlük çektiler
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri