Afyonkarahisar’da devriye gezen jandarma ekipleri şüphe üzerine durdurdukları bir şahsın üzerinde uyuşturucu madde ele geçirdi. Yakalanan şahıs uyuşturucu aldığı kişinin ismini verince ekipler onu da gözaltına aldı.
Edinilen bilgilere göre, İl Jandarma Komutanlığına bağlı Sülümenli Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından bölgede gerçekleştirilen devriyede şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üst araması yapıldı. İ.Ö., isimli şahsın üzerinde 5 parca halinde 142 kullanımlık uyuşturucu emdirilmiş peçete ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıs uyuşturucu maddeyi K.B., isimli şahıstan aldığını söyledi. Bunun üzerine ekipler K.B.’nin ve İ.Ö.’nün evlerine baskın düzenledi. Baskında yapılan aramada 15 kullanımlık uyuşturucu emdirilmiş peçete ve 2 cep telefonu ele geçirildi. Yakalanan şahısların jandarmadaki işlemlerinin devam ettiği bildirildi.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.