Afyonkarahisar’da jandarma tarafından bir eve yapılan baskında tarihi eser niteliği taşıyan çok sayıda obje ele geçirildi.
Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Gebeceler beldesinde ikamet eden F.C.K. ve M.K. isimli şahısların evlerinde tarihi eser bulundurduğu yönünde bilgi aldı. Ardından eve baskın düzenleyen ekipler yaptıkları aramada tarihi eser niteliği taşıyan madalyon, kolye, gözyaşı şişesi,
14 adet sikke, 4 adet mühür ve dedektör ele geçirdi. Olayın ardından şahısların gözaltına alındığı bildirildi.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.