malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 28 Ekim 2024 - 14:56 Yorum: 0

Jandarmadan öğrencilere teorik ve pratik bilgilendirme

Erzurum İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından öğrencilere birçok konuda teorik ve pratik bilgilendirmeler yapıldı.Erzurum İl Jandarma Komutanlığınca öğrencilerin bilgilendirilmesi ve kariyer planlamalarına katkı sağlamak maksadıy...

Jandarmadan öğrencilere teorik ve pratik bilgilendirme

Erzurum İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından öğrencilere birçok konuda teorik ve pratik bilgilendirmeler yapıldı.
Erzurum İl Jandarma Komutanlığınca öğrencilerin bilgilendirilmesi ve kariyer planlamalarına katkı sağlamak maksadıyla; Aziziye İlçe Gençlik Spor Merkezinde eğitim gören 50 öğrenciye, Yakutiye Dumlu Şehit Muhammed Ferdi Güntekin Ortaokulunda bulunan 205 öğrenciye Jandarma Genel Komutanlığının imkan ve kabiliyetlerine yönelik tanıtım faaliyeti icra edildi.

Çocuklar hayran kaldı
Etkinlik kapsamında; Erzurum İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde görev yapan Jandarma Arama Kurtarma (JAK), Sualtı Arama Kurtarma (SAK), Jandarma Suç Araştırma (JASAT), Komando, Trafik ve Olay Yeri İnceleme Timlerinin ekipmanları ile araçları tanıtıldı. Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce öğrencilere siber zorbalık, Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliğince 6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun, KADES uygulaması ve akran zorbalığı konularında bilgilendirme yapıldı. Arama Kurtarma Köpek Unsuru Operatörü refakatinde öğrencilere köpek gösterisi icra edildi. Jandarmanın araç ve ekipmanları sergilendi, meslek tanıtımı yapıldıktan sonra öğrencilere broşür dağıtımı yapılarak faaliyete son verildi.

Jandarmadan öğrencilere teorik ve pratik bilgilendirmeJandarmadan öğrencilere teorik ve pratik bilgilendirme
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri