malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 28 Ekim 2024 - 09:48 Yorum: 0

İstanbul’da iki yaka arasındaki sis bulutu kartpostallık görüntü oluşturdu

İstanbul’da sabahın ilk saatlerinde sis etkili oldu. Mega kentin iki yakası arasında etkili olan ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü kısmen kaplayan kartpostallık görüntü havadan görüntülendi.İstanbul’da sabah saatlerinde sis etkili oldu...

İstanbul’da iki yaka arasındaki sis bulutu kartpostallık görüntü oluşturdu

İstanbul’da sabahın ilk saatlerinde sis etkili oldu. Mega kentin iki yakası arasında etkili olan ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü kısmen kaplayan kartpostallık görüntü havadan görüntülendi.
İstanbul’da sabah saatlerinde sis etkili oldu. Anadolu ve Avrupa arasında daha fazla etkisini gösteren yoğun sis, ormanlık alanı da kapladı. Fatih Sultan Mehmet köprüsünün de kısmen gözden kaybolmasına neden olan sis bulutları ortaya muhteşem görüntüler çıkardı. Havadan çekilen o anlar kartpostallık görüntüler oluşturdu. Sis bulutları arasından süzülen güneş ışıklarının da ortaya çıkardığı eşsiz manzara dron kamerasına yansıdı.

İstanbul’da iki yaka arasındaki sis bulutu kartpostallık görüntü oluşturduİstanbul’da iki yaka arasındaki sis bulutu kartpostallık görüntü oluşturdu
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri