malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 24 Ekim 2024 - 17:11 Yorum: 0

İsrail, Maghazi Mülteci Kampı’nı vurdu: 4 ölü

İsrail’in Gazze Şeridi’ndeki Maghazi Mülteci Kampı’na düzenlediği saldırıda 4 kişi öldü, 16 kişi yaralandı.İsrail Gazze Şeridi’nde Deir el-Balah kentindeki Maghazi Mülteci Kampı’nı yeniden hedef aldı. Yerinden edilen Filistinlilerin sı...

İsrail, Maghazi Mülteci Kampı’nı vurdu: 4 ölü

İsrail’in Gazze Şeridi’ndeki Maghazi Mülteci Kampı’na düzenlediği saldırıda 4 kişi öldü, 16 kişi yaralandı.
İsrail Gazze Şeridi’nde Deir el-Balah kentindeki Maghazi Mülteci Kampı’nı yeniden hedef aldı. Yerinden edilen Filistinlilerin sığındığı bir tesise düzenlenen saldırıda, en az 4 kişinin hayatını kaybettiği 16 kişinin ise yaralandığı belirtildi.
Yaralıların büyük bir kısmını vücudunda yanıklar olduğu ve El Aksa Şehitleri Hastanesi’ne kaldırıldığı ifade edildi. Saldırının ardından çıkan yangın sivil savunma ekipleri tarafından söndürüldü.
Öte yandan İsrail bugün Nuseyrat Mülteci Kampı’nda sivillerin sığındığı bir okulu da hedef aldı. Saldırıda 9’u çocuk 17 kişi hayatını kaybetti, 52 kişi de yaralandı.
Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, İsrail’in saldırılarının başladığı 7 Ekim 2023 tarihinden bu yana toplam can kaybının 42 bin 847’ye, yaralı sayısının ise 100 bin 544’e yükseldiği aktarıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri