Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Asayiş 09 Ekim 2024 - 19:02 Yorum: 0

Isparta’da cadde ortasındaki silahlı kavgayla ilgili 9 kişi tutuklandı

Isparta’da iki grup arasında çıkan silahlı kavgayla ilgili gözaltına alınan 9 şahıs tutuklandı.Bahçelievler Mahallesi 109. Cadde üzerinde 7 Ekim’de aralarında husumet bulunan iki grup arasında bilinmeyen bir sebeple çıkan kavgada silah...

Isparta’da cadde ortasındaki silahlı kavgayla ilgili 9 kişi tutuklandı

Isparta’da iki grup arasında çıkan silahlı kavgayla ilgili gözaltına alınan 9 şahıs tutuklandı.
Bahçelievler Mahallesi 109. Cadde üzerinde 7 Ekim’de aralarında husumet bulunan iki grup arasında bilinmeyen bir sebeple çıkan kavgada silahla havaya ateş açılmıştı. Olay yerine sevk edilen ekipler kavgayı ayırırken, olay yerinde 2 adet boş, 1 adet dolu mermi kovanı bulunmuştu. Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak yürütülen soruşturmada 3’ü yabancı uyruklu, olmak üzere toplam 9 şahıs gözaltına alınmış, 1 yabancı uyruklu şahsın deport işlemleri başlatılmıştı.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan 9 şahıs sevk edildiği adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Isparta’da cadde ortasındaki silahlı kavgayla ilgili 9 kişi tutuklandıIsparta’da cadde ortasındaki silahlı kavgayla ilgili 9 kişi tutuklandı
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri