Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
16:26 Atatürk’ün Manisa’ya gelişinin 99. yıl dönümü kutlandı16:25 Artvin’de 8 kilogram kubar esrar ele geçirildi16:25 Tescilli Şebin cevizinde hasat başladı16:24 Gümüşhane’de polisler öğrencileri hırsızlık ve dolandırıcılık suçları hakkı...16:24 Jandarma kaçak ağ operasyonunda bin metre ağı imha etti16:23 Yalova’da otomobilin çarptığı bisikletli çocuğun beyin ölümü gerçekleşti16:23 Fatih’te cenaze namazı kılınırken yaşadığı belirlenen adamın nabzının attığ...16:21 Büyükşehir’den ‘Estetik Bursa’ mesaisi16:20 18 ayrı suç kaydı olan ve hapis cezasıyla aranan şahsı jandarma yakaladı16:18 Uyuşturucu bağımlısı gencin bıçakladığı komşularına silah çektiği anlar kam...16:14 Diyarbakır’da hafif ticari aracın çarptığı yaşlı adam ağır yaralandı16:14 Afyonkarahisar’da “Gazze’nin Sesi ve Gençlik” konulu söyleşi16:13 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yalçın: "İsrail’in şımarıklığının Orta Doğ...16:10 Ters yön kuralına uymayan sürücülere 1 milyon lira ceza kesildi16:09 Tır alt geçitten geçerken tomrukları yola düşürdü16:09 Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Gazze’de 1 yıldır devam eden soykırım tüm insanlığı...16:09 Bakan Şimşek: “İşsizlik oranı ağustosta aylık 0,3 puan düşüşle yüzde 8,5 ol...16:07 Kapının üzerindeki betona çıkan 7 yaşındaki çocuk 2.5 metreden düştü16:05 Samsun’da Büyük Turizm Buluşması16:03 KBÜ’lü öğrenciler TRT Özel Ödülü’nü kazandı
Sahil Park
Siyaset 10 Ekim 2024 - 13:29 Yorum: 0

İran Dışişleri Bakanı Arakçi: "İsrail katliamlarının durdurulması için tüm imkanlarımızı kullanmalıyız"

İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdulrahman Al Thani ile görüşmesinde, "İsrail katliamlarının durdurulması ve savaşın önlenmesi için bölge ülkeleri olarak tüm imkanlarımızı kullanmalıyız"...

İran Dışişleri Bakanı Arakçi: 'İsrail katliamlarının durdurulması için tüm imkanlarımızı kullanmalıyız'

İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdulrahman Al Thani ile görüşmesinde, "İsrail katliamlarının durdurulması ve savaşın önlenmesi için bölge ülkeleri olarak tüm imkanlarımızı kullanmalıyız" dedi.
İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, Körfez ülkeleri turu kapsamında Katar’ın başkenti Doha’ya geldi. Temaslarına başlayan Bakan Arakçi, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdulrahman Al Thani ile görüştü. İkili ve bölgesel gelişmelerin ele alındığı görüşmede, İsrail’in Lübnan ve Gazze’ye yönelik saldırıları ile İsrail katliamlarının ve savaşın sona erdirilmesi üzerinde duruldu. İran dış politikasında temel önceliğin bölge ülkeleri ile ilişki geliştirmek olduğunu vurgulayan Arakçi, "İran olarak bölgede barış, istikrar ve güvenlik istiyoruz. Bu doğrultuda bölge ülkeleri ile ilişkileri geliştirmek önceliğimiz. İran ve Katar arasındaki kardeşlik ilişkileri iyi yönde ilerlemektedir" ifadelerini kullandı.
Katar’a Lübnan ve Gazze’deki ateşkes çabaları için teşekkür eden Arakçi, İsrail’in bölgedeki gerilim ve savaşların kaynağı olduğunu belirterek, "İsrail katliamlarının durdurulması ve savaşın önlenmesi için bölge ülkeleri olarak tüm imkanlarımızı kullanmalıyız. İsrail rejiminin Lübnan ve Filistin’de daha fazla katliam yapmasına ve ülkelerin altyapılarını yok etmesine izin vermemeliyiz" ifadelerini kullandı.
Katar Başbakanı Al Thani ise İran ile yakın dostluk ilişkileri artıracaklarını belirterek Lübnan ve Filistin’de İsrail katliamlarını engellemek için başlatılan bölgesel iş birliği sürecinin başarılı bir şekilde ilerlemesini ve kalıcı ateşkesin sağlanması gerektiğini dile getirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri