Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Ekonomi 07 Haziran 2024 - 12:27 Yorum: 0

Zonguldak’ta kurban bayramına sayılı günler kala kurbanlık pazarında hareketlilik başladı

Zonguldak’ta kurban bayramına sayılı günlerde kala kurban satışları devam ediyor.Kurban Bayramı nedeniyle Mithatpaşa Mahallesi’nde kurbanlık hayvanlar için çadırlar kuruldu.Küçükbaştan büyük başa kadar her bütçeye uygun hayvan yer...

Zonguldak’ta kurban bayramına sayılı günler kala kurbanlık pazarında hareketlilik başladı

Zonguldak’ta kurban bayramına sayılı günlerde kala kurban satışları devam ediyor.
Kurban Bayramı nedeniyle Mithatpaşa Mahallesi’nde kurbanlık hayvanlar için çadırlar kuruldu.
Küçükbaştan büyük başa kadar her bütçeye uygun hayvan yer aldı. Küçük baş hayvanlar 8 bin liradan satılırken büyük baş ise 150 bin liraya kadar alıcı buldu.
Kurbanlık satıcısı Can Alkan, "Birkaç müşteri geldi. Pazarlık aşamasındayız. Nasip olursa en uygun danalar bizde. Fiyatlar 85 bin TL’den başlıyor 150 bin liraya kadar gidiyor. Erkek dişi kilosuna göre fiyatlar değişiyor. Biz kurbanla işimiz yok biz insanlar kurban kessin et yesin diye fiyatları uygun yaptık. Küçükbaşı 8 bin lira yaptık. Satışlar kurban bayramının son gününe kadar devam eder. Dördüncü güne kadar buradayız. Her bütçeye göre hayvan var. Sınırlı sayıda değil her bütçeye göre. Ben buraya 10 tane dana 250 koyun getirdim. Hepsini bitireceğim nasip olursa” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
ÇOK OKUNANLAR
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri