Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Yaşam 27 Haziran 2024 - 09:36 Yorum: 0

Zirai ilaç ambalajları konusunda çiftçiler bilgilendirildi

Aydın’ın Didim ilçesinde arazilerde kullanılan zirai ilaç ambalajlarının çevreye atılmaması konusunda çiftçiler bilgilendirildi.Didim İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, üreticilerin bilgilendirilmesi hedefiyle çalışmalarına d...

Zirai ilaç ambalajları konusunda çiftçiler bilgilendirildi

Aydın’ın Didim ilçesinde arazilerde kullanılan zirai ilaç ambalajlarının çevreye atılmaması konusunda çiftçiler bilgilendirildi.

Didim İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, üreticilerin bilgilendirilmesi hedefiyle çalışmalarına devam ediyor. Bu çerçevede sahaya inen ekipler, Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce yürütülen “Zirai İlaç ve Gübre Ambalaj Atıkları Toplanması ve Bertaraf” projesi dahilinde üreticiler ile bir araya geldi. Etkinlikte çiftçilere arazilerde kullandıkları zirai ilaç ambalaj kutularını çevreye atmamaları hatırlatıldı. Ayrıca proje kapsamında biriktirilen her 10 boş zirai ilaç kutusuna 1 litre sıvı gübre hediye edildiği anlatıldı.

Konu ile ilgili Didim İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden yapılan paylaşımda “İl Müdürlüğümüzce yürütülen ‘Zirai İlaç ve Gübre Ambalaj atıkları toplanması ve Bertaraf Projesi’ kapsamında Çiftçilerimizin arazilerinde kullandıkları ilaç ambalaj kutularını çevreye atmamaları, toplayıp ilçe Müdürlüğümüze getirmeleri halinde 10 kutu boş ambalaj getirene 1 litre sıvı gübre hediye verilmektedir. Projemize duyarlılık göstererek atık ambalajlarını Müdürlüğümüze getiren Çiftçilerimize teşekkür ediyoruz” ifadeleri yer aldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri