Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Sağlık 13 Şubat 2024 - 10:10 Yorum: 0

Zeytinyağı sabunu şifa kaynağı

Türkiye’nin önemli zeytin üretim merkezlerinden Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde üretilen zeytinyağı sabununun şifa kaynağı olduğu kaydedildi. Sabunculuğun baba mesleği olduğunu anlatan Cem Canpolat, zeytinyağı sabununun faydalarının saymak...

Zeytinyağı sabunu şifa kaynağı

Türkiye’nin önemli zeytin üretim merkezlerinden Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde üretilen zeytinyağı sabununun şifa kaynağı olduğu kaydedildi. Sabunculuğun baba mesleği olduğunu anlatan Cem Canpolat, zeytinyağı sabununun faydalarının saymakla bitmediğini söyledi.
Burhaniye’de zeytin ve zeytinyağının yanı sıra zeytinyağı sabunu da ilgi görüyor. Zeytinyağı sabununu kendisinin yaptığını anlatan Cem Canpolat, “Yöremizde zeytinyağı sabunu yapımı dedelerimizden ninelerimizden gelmektedir. Körfez zeytinyağı çok kalitelidir. Dolayısıyla sabunumuz da kaliteli olmaktadır. Ben sabunu kaynatmadan yapıyorum. Böylelikle kalitenin daha da arttığını düşünüyorum. Zeytinyağı sabunu, cildi nemlendirir ve parlatır. Yaşlanmayı geciktirir. Kırışık oluşumunu önler. Sivilce ve gözenek oluşumunu engeller. Cilt problemlerinde iyileşmeye yardımcı olur. Kepeği ve saç dökülmesini önler. Bu sabunun kilosunu 259 liradan satıyoruz” diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri