Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
04:20 İsrail Nuseyrat ve Cibaliye mülteci kamplarını vurdu: En az 11 ölü04:19 ABD Savunma Bakanı Austin İsrail Savunma Bakanı Gallant ile görüştü03:45 Küçükçekmece’de toprak kayması: Bir bina tahliye edildi03:33 Ankara’da eğlence merkezinde bir kişi görüştüğü kadını öldürdükten sonra ke...03:27 Afyonkarahisar’da 4.4 büyüklüğünde deprem03:15 Bursa’da torun dehşeti: Para vermeyen dedesini ve 2 kişiyi öldürdü03:08 Yan bakma kavgası can aldı: 1 ölü02:55 Amasya Pancar Ekicileri Kooperatifi seçimini Mustafa Saatcı kazandı02:22 Eyüpsultan’da elektrik direği havai fişek gibi patladı02:02 Karabük’te aniden bastıran sağanak hayatı olumsuz etkiledi: Metrekareye 24...01:35 Avcılar’da göl kenarındaki ağaçlık alanda elleri, ayakları ve ağzı bağlı ha...01:20 Bursa’da sağanak sonrası ’mini süper hücre’ görüldü00:58 Kuşadası Sokak Festivali düzenlenen konserler ile şenlendi00:49 Ağrı’da her türlü toplantı ve gösteri yürüyüşü iki gün süreyle yasaklandı00:46 13 polisin şehit edildiği terör saldırısı ile ilgili gözaltına alınan 8 şüp...00:41 Diyarbakır’da damat ve kuzeninin öldürüldüğü aile içi kavgada 3 kişi yakala...00:40 Sultanbeyli Belediye Başkanı Ali Topbaş’tan 6 ayda 25 proje00:33 Avcılar E-5 Karayolu’nda kaza: 4 yaralı00:27 Ağaca çarpan Tofaş ikiye bölündü: 2 yaralı00:11 Düğün evi cenaze evine döndü: Tüfekle havaya ateş eden şahıs, kuzenini öldü...
Sahil Park
Spor 25 Mayıs 2024 - 16:31 Yorum: 0

Zeynep Sönmez’in Roland Garros İlk Turda rakibi Emma Navarro

İlk kez katıldığı Roland Garros’ta elemelerin üç turunu da geçerek ana tabloya ulaşan Zeynep Sönmez’in ana tablo ilk turda rakibi dünya 24 numarası Amerikalı tenisçi Emma Navarro oldu.22 yaşında klasmanın 157. basamağında yer alan mill...

Zeynep Sönmez’in Roland Garros İlk Turda rakibi Emma Navarro

İlk kez katıldığı Roland Garros’ta elemelerin üç turunu da geçerek ana tabloya ulaşan Zeynep Sönmez’in ana tablo ilk turda rakibi dünya 24 numarası Amerikalı tenisçi Emma Navarro oldu.
22 yaşında klasmanın 157. basamağında yer alan milli tenisçi Zeynep Sönmez Paris’te düzenlenen Roland Garros’un elemelerinde ilk turda 236 numaradaki Sırp raket Dejena Radanovic’i 6-3, 6-2, ikinci turda dünya eski 29 numarası klasmanın 104. basamağındaki Belaruslu Aliaksandra Sasnovich’i 6-7, 6-3, 6-4, üçüncü turda ise 126 numaralı Hırvat raket Jana Fett’i 7-6, 6-3 mağlup etmişti. Adını ana tabloya yazdıran Sönmez, tenis tarihinde Grand Slam düzeyinde bu seviyeye ilerleyen 5. Türk raket olmuştu.
Ana tablo ilk tur karşılaşması öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sönmez, “Eleme karşılaşmalarında her maç bir önceki maçtan daha iyi oynadığımı düşünüyorum. Takımımla iyi bir taktik ve planla çıktık, bunu da iyi bir şekilde uyguladım” dedi.
Bir önceki Grand Slam turnuvası Avustralya Açık’ın elemelerinde üç tur ilerleyen fakat elemelerin final turunda mağlup olan Zeynep, bu kez ana tablo oynayabileceği için çok mutlu olduğunu ifade etti. Zeynep, “Avustralya’da da iyi bir tenis oynamıştım ama talihsiz bir sakatlığım olmuştu. Buraya daha sağlıklı bir şekilde geldim ve maç maç gitmeyi düşündüm hep. Bunun sonucunu da burada alabildiğim için çok mutluyum” diye konuştu.
Pazartesi veya Salı günü gerçekleşecek Emma Navarro karşılaşması için de değerlendirmelerde bulunan Zeynep, “Kendisi çok iyi tanıdığım bir oyuncu değil. Ama maça birkaç gün var. O yüzden rakibimin maçlarını izleyip buna göre taktiksel bir plan oluşturabiliriz. Ana tabloda kolay bir kura olmayacağını biliyordum. Umarım iyi bir tenis oynarım ve maçın sonunda gülen taraf ben olurum. Herkese destekleri için çok teşekkür etmek istiyorum. Türk kadınını ve Türk bayrağını en iyi şekilde temsil etmek için elimden gelen her şeyi yapacağım. Maç günümde de desteğinizi görmek benim için çok kıymetli olacak, hepinizin desteğini bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri