malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 23 Ekim 2024 - 12:23 Yorum: 0

Yurt öğrencileri Muğla’da tarihi ve doğal güzellikleri keşfetti

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Gelin Tanış Olalım” programı kapsamında, Muğla Erkek Öğrenci Yurdu ve Milli Piyango Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan öğrenciler, Muğla’nın doğal ve tarihi güzelliklerini keşfederek unutul...

Yurt öğrencileri Muğla’da tarihi ve doğal güzellikleri keşfetti

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Gelin Tanış Olalım” programı kapsamında, Muğla Erkek Öğrenci Yurdu ve Milli Piyango Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan öğrenciler, Muğla’nın doğal ve tarihi güzelliklerini keşfederek unutulmaz bir gün geçirdi.

Türkiye’nin farklı bölgelerinden Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’ne gelen 1. sınıf öğrencileri, Dalyan’da İztuzu Plajı’nı ziyaret etti ve burada bulunan Deniz Kaplumbağaları Araştırma, Koruma ve Rehabilitasyon Merkezi’ni gezdi.

Ziyaretin ardından İztuzu Plajı’nda çevre temizliği yapan gençler, doğaya katkıda bulunarak sosyal sorumluluk projelerine de katılım sağladı. Etkinliğin bir diğer ayağında ise Sarıgerme Mahallesi’nde bulunan bir narenciye bahçesinde hasat yapan öğrenciler, nar ve limonları toplayarak üreticilere destek oldu.

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, "Ülkemizin farklı illerinden yurtlarımıza yeni kayıt yapan gençlerimize şehrimizi tanıtma fırsatı sunduk. Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak, gençlerimize sadece barınma hizmeti değil, eğitimden sanata, spordan sosyal sorumluluk projelerine kadar geniş bir yelpazede faaliyetler düzenliyoruz. Bu etkinlikler sayesinde gençlerimiz hem Muğla’yı tanıdı hem de sosyal sorumluluk bilinci kazandı" ifadelerine yer verildi.

Yurt öğrencileri Muğla’da tarihi ve doğal güzellikleri keşfettiYurt öğrencileri Muğla’da tarihi ve doğal güzellikleri keşfetti
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri