Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sağlık 15 Ekim 2024 - 15:15 Yorum: 0

Yunusemre’nin diyetisyen hizmeti başladı

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’ın vaatleri arasında yer alan diyetisyen hizmeti faaliyete başladı.Yunusemre Belediyesinin sosyal belediyecilik hizmetlerine bir yenisi eklendi. Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’ın vaadi...

Yunusemre’nin diyetisyen hizmeti başladı

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’ın vaatleri arasında yer alan diyetisyen hizmeti faaliyete başladı.
Yunusemre Belediyesinin sosyal belediyecilik hizmetlerine bir yenisi eklendi. Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’ın vaadi olan ücretsiz diyetisyenlik hizmeti Yunusemre Sağlık Hizmetleri Merkezi’nde faaliyete başladı. 1 Ekim 2024 tarihinden itibaren sağlıklı beslenme danışmanlığı hizmetine başladıklarını belirten Diyetisyen Sevcan İnci, hizmetten faydalanmak isteyen vatandaşların 444 82 11 numaralı hat üzerinden Yunusemre Sağlık Hizmetleri Merkezi’ni arayarak randevu oluşturabileceğini belirtti. İnci, “1 Ekim tarihinden itibaren Çarşamba ve Perşembe günleri Yunusemre Sağlık Hizmetleri Merkezi’nde ücretsiz beslenme danışmanlığı hizmetine başlamış bulunmaktayım. Bu hizmet kapsamında hastalıklarda tıbbi beslenme tedavisi, sağlıklı kilo alıp verme, hamilelikte beslenme ve sağlıklı beslenme konularında destek sağlamaya başladık. Bize ulaşmak için Yunusemre Sağlık Hizmetleri Merkezi’ni arayıp randevunuzu oluşturabilirsiniz. Hepinize sağlıklı günler dilerim” dedi.
Yunusemre Sağlık Hizmetleri Merkezinde verilen diyetisyenlik hizmetinin kendisi için çok önemli olduğunu belirten danışan Fadime Özçakır, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Belediye başkanımızın diyetisyen hizmeti verileceğini duyurmasının ardından buraya başvuruda bulundum. Diyetisyenimiz ile iletişime geçtim. Sağlıklı beslenmek ve sağlıklı yaşamak için bu gün için diyetisyenimiz ile randevulaştık. Belediye Başkanımız Semih Balaban’a çok teşekkür ederim. diyetisyen, fizyoterapi ve psikolog hizmeti Manisa için çok önemli. Böyle bir hizmet verdikleri için çok teşekkür ediyorum”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri