Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Spor 06 Ağustos 2024 - 10:24 Yorum: 0

Yunusemre Belediyesporda futbol antrenörleri yeni sezon rotasını belirledi

Yunusemre Belediyespor’da 2024-2025 sezonu öncesinde futbol antrenörleriyle toplantı yapılarak yol haritası belirlendi.Yunusemre Belediyespor’da 2024 - 2025 Futbol Sezonu öncesinde antrenörlerle toplantı yapıldı. Yunusemre Belediyesi’n...

Yunusemre Belediyesporda futbol antrenörleri yeni sezon rotasını belirledi

Yunusemre Belediyespor’da 2024-2025 sezonu öncesinde futbol antrenörleriyle toplantı yapılarak yol haritası belirlendi.
Yunusemre Belediyespor’da 2024 - 2025 Futbol Sezonu öncesinde antrenörlerle toplantı yapıldı. Yunusemre Belediyesi’nde organize edilen toplantıda altyapı planlaması yapılarak yol haritası belirlendi. Toplantıya katılan Kulüp Başkanı Bülent Kanik, antrenörlere yeni sezonda başarılar diledi. Altyapıda tüm kategorilerde mücadele edeceklerinin altını çizen Kanik, öncelikli hedeflerinin gençleri her yönden geliştirip Türk futboluna kazandırmak olduğunu söyledi. Kanik yaptığı açıklamada, "Yeni sezonda elit gruplarımızla tüm altyapı kategorilerinde mücadele edeceğiz. Geçen sezon fiziksel ve zihinsel anlamda gelişirken, çok sayıda kategoride de sportif başarılar kazanmıştık. Bu sezon da öncekinden daha fazlasını yapmayı planlıyoruz. Örnek bir altyapı modeliyle hem kulübümüzü hem şehrimizi Türkiye şampiyonalarında temsil etmek istiyoruz. Tabii ki bu yolda antrenörlerimize büyük görevler düşecek. Gençlerimizin hayallerine giden yoluna ışık tutacak olan antrenörlerimize hayırlı bir sezon geçirmelerini diliyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri