Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
18:47 Bakan Göktaş: "Politikalarımızı, vatandaşlarımızın taleplerine ve günümüzün...18:45 TOGÜ Rektörü Prof. Dr. Yılmaz: "Şehit ve Gaziler Birimi vefa borcunun ifade...18:44 Yozgat’ta DEAŞ operasyonu: 1 gözaltı18:43 ABD’de balıkçılık turnuvasında tekne kazası: 3 ölü, 3 yaralı18:42 Öğrenciler Sarıkaya’nın turistik yerlerini gezdi18:36 Rize’de av sezonu bilançosu: 91 bin TL ceza kesildi, 6 bin 500 ton ürüne el...18:32 Doğunun Çukurovası Iğdır’da dağlar Nisan’da beyaza büründü18:31 "Narkokapan-Ankara" operasyonlarında yakalanan şüpheli sayısı 602’ye yüksel...18:25 Yol kavgasında kendi sopasıyla dayak yedi: O anlar kamerada18:24 Kontrolden çıkan otomobil 120 metre sürüklendi, şarampole uçtu: 2 yaralı18:23 Denizli’de otogaz dükkanındaki gaz kaçağı parlamaya neden oldu; 8 yaralı18:23 Türk Eğitim-Sen: "Ulus Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kapatılamaz"18:22 Diyarbakır’da çocuklar polis okulunu gezdi18:21 Marmara Denizi’nde yelken ve römorkör şov18:20 Büyükşehirden Gökova Körfezini koruyan yatırım18:19 UAEA Başkanı Grossi: "Ajans, İran ve ABD arasında köprü olabilir"18:18 BEUN’da II. Uluslararası Filyos Sürdürülebilir Kalkınma ve Lojistik Kongres...18:16 Prof. Dr. Teoman Duralı’nın Adı BEUN İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesinde...18:13 Eyüpsultan’da Muhammed Gürcan Koçak’a çarparak kaçan sanığın davasında bili...18:13 Zeyyat Kafkas: "Futbolun futboldan uzaklaştığı bir sezon yaşıyoruz"
Siyaset 06 Nisan 2025 - 14:58 Yorum: 0

Yumurtalık Belediye Başkanı Altıok : "Yıllık gider 168 milyondan 143 milyona düştü"

Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok bir yıllık görev süresinde Yumurtalık Belediyesi’nde giderlerin 168 milyon TL’den 143 milyon TL’ye düştüğünü, sahil gelirlerinin 10 kat artarak ve 3.8 milyon TL’ye çıktığını söyledi.Geçmişte ya...

Yumurtalık Belediye Başkanı Altıok : 'Yıllık gider 168 milyondan 143 milyona düştü'

Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok bir yıllık görev süresinde Yumurtalık Belediyesi’nde giderlerin 168 milyon TL’den 143 milyon TL’ye düştüğünü, sahil gelirlerinin 10 kat artarak ve 3.8 milyon TL’ye çıktığını söyledi.
Geçmişte yaşanan hataları, boşa harcanan kaynakları görünce yepyeni bir dönemin kapılarını aralayan, işçiye, memura hak ettiği değeri veren Altıok, önceki yönetimin, çalışanlara yalnızca 27 milyon TL ödeme yaptığını ancak yeni dönemde bu rakamı 96 milyon TL’ye çıkardıklarını vurguladı.
"Yumurtalık’ta artık emek en büyük karşılığını alıyor" diyen Başkan Altıok, şu bilgilere yer verdi:
"Giderleri azalttık, belediye bütçesini toparladık. Belediyemiz giderlerini 168 milyon TL’den 143 milyon TL’ye düşürerek, gereksiz harcamalara son verdik. Artık her kuruş halkımız için harcanıyor. Şehir ekonomisini canlandırdık, sahil gelirlerini 10 kat artırarak 3.8 milyon TL’ye çıkardık. Şehrimiz artık turizmin merkezi oluyor. Şeffaf yönetim, güçlü ekonomi. Vergi dairesine yapılan ödemeleri 10.4 milyon TL’den 24.3 milyon TL’ye çıkardık. Sosyal güvenlik ödemelerinde devrim yaptık, israfa son verdik, tasarrufu esas aldık. Temsil tanıtım harcamalarını 2.1 milyon TL’den 461 bin TL’ye düşürdük. Araç kiralamaya harcanan milyonları halkımızın hizmetine aktardık. Yeni dönemi halkın dönemi. Bütçeyi doğru yönettik, kaynakları halka sunduk. Geleceğe yatırım yaptık. İşte gerçek değişim, işte güçlü belediyecilik."
"HERKES GÖRSÜN, HERKES BİLSİN"
Şeffaf ve hesap veren bir belediye oluşturduklarına dikkat çeken, bu durumun herkes tarafından görülmesi, herkes tarafından bilinmesi gerektiğini dile getiren Başkan Altıok, değişimi ve mali tabloyu büyük panolarla belediye binasına, Zabıta Müdürlüğü’ne astırdı. Altıok, ayrıca büyük afişlerle aynı tabloyu ilçe merkezine ve bütün köy kıraathanelerine astırdı. Vatandaşlar, hesap verilebilirliği ve belediyenin mali tablosunu, değişimi ve gelişimi takdirle karşıladı.
Başkan Altıok, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanvekili ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın büyük desteğiyle daha güzel bir Yumurtalık oluşturacaklarını sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Şenay Korkmaz
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber