Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Kültür 20 Mayıs 2024 - 17:20 Yorum: 0

Yükümlüler Boğazkale ve Hattuşa ören yerlerini gezdi

Denetimli Serbestlik tedbiri altında bulunan yükümlülerin; boş zamanlarının değerlendirilmesi, riskli kişi ve ortamlardan uzaklaşmalarına yardımcı olunması, sosyal kültürel etkinlikler düzenleyerek topluma kazandırılmaları amacıyla Boğazkal...

Yükümlüler Boğazkale ve Hattuşa ören yerlerini gezdi

Denetimli Serbestlik tedbiri altında bulunan yükümlülerin; boş zamanlarının değerlendirilmesi, riskli kişi ve ortamlardan uzaklaşmalarına yardımcı olunması, sosyal kültürel etkinlikler düzenleyerek topluma kazandırılmaları amacıyla Boğazkale Müzesi ve Hattuşa Ören Yeri gezisi düzenlendi.
Yükümlülere yönelik yapılan etkinliğe Denetimli Serbestlik Müdür Vekili Hacı Bayram Kızılova, kurum personeli ve yükümlüler katıldı. Boğazkale Müze Müdürlüğü tarafından görevlendirilen rehber eşliğinde yükümlüler müze ve ören yerlerini gezerken aynı zamanda gezilen yerler hakkında tarihi bilgiler edindiler. Boğazkale ve Hattuşa’yı ilk ilk defa gezen yükümlüler yapılan etkinlikten memnun kaldıklarını ve hoş vakit geçirdiklerini ifade ettiler. Müze gezisinden sonra Aşıkoğlu Turistik Tesislerinde yükümlülere ikramlarda bulunuldu.
Denetimli Serbestlik Müdür Vekili Hacı Bayram Kızılova, yapılan etkinlikle yükümlülerin boş zamanlarını değerlendirmelerine, sosyalleşmelerine ve hoş vakit geçirmelerine yardımcı olduklarını, Müdürlük olarak benzer etkinliklere devam edileceğini, yapmış olduğu katkılardan dolayı Sungurlu Belediye Başkanlığına, Boğazkale Müze Müdürlüğüne ve Aşıkoğlu Turistik Tesisi sahibine teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri