malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 18 Ocak 2024 - 15:19 Yorum: 0

Yüksekova’da dev ayı karda yürürken görüntülendi

Hakkari’nin Yüksekova ilçesi Dağlıca köyünde elektrik arızasına giden ve kara bata çıka ilerleyen ayıyı gören VEDAŞ ekipleri, o anları saniye saniye görüntüledi.Geçen hafta bölgede 4 gün boyunca etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olum...

Yüksekova’da dev ayı karda yürürken görüntülendi

Hakkari’nin Yüksekova ilçesi Dağlıca köyünde elektrik arızasına giden ve kara bata çıka ilerleyen ayıyı gören VEDAŞ ekipleri, o anları saniye saniye görüntüledi.
Geçen hafta bölgede 4 gün boyunca etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken ilçe merkezinde kar kalınlığı yarım metre, yüksek kesimlerde ise 1 metreyi buldu. Özellikle yüksek kesimlerde kar yağışı adeta hayatı durma noktasına getirdi. Yüksekova Vangölü Elektrik Dağıtım AŞ’ye (VEDAŞ) bağlı arıza ekipleri Dağlıca köyüne gittikleri sırada bir ayının kar içinde ilerlediğini görerek o anları kayıt altına aldı. Dev aynın kış uykusundan uyandığını sandıklarını söyleyen ekipler, “Kesinlikle böyle birşey yok. Biz de arızaya gidiyorduk. O sırada dev ayının kardan yürüdüğünü gördük hemen kayıt altına aldık. Ayının o haline baya şaşırdık” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri