Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Yaşam 17 Temmuz 2024 - 10:25 Yorum: 0

Yozgat’ta “Koruyucu Aile Durağı” oluşturuldu

Yozgat’ta bulunan bir otobüs durağı koruyucu aile müessesinin tanıtılması ve teşvik edilmesi amacıyla “Koruyucu Aile Durağı” olarak giydirildi.Yozgat Valiliği öncülüğünde, Yozgat Belediyesinin desteğiyle öğretmen evi karşısında bulunan...

Yozgat’ta “Koruyucu Aile Durağı” oluşturuldu

Yozgat’ta bulunan bir otobüs durağı koruyucu aile müessesinin tanıtılması ve teşvik edilmesi amacıyla “Koruyucu Aile Durağı” olarak giydirildi.
Yozgat Valiliği öncülüğünde, Yozgat Belediyesinin desteğiyle öğretmen evi karşısında bulunan otobüs durağı, “Koruyucu Aile Durağı” olarak belirlendi. Durağa belediye ekiplerince koruyucu aile nasıl olunur ve kimler koruyucu aile olabilir? gibi afişler asıldı.
Ayrıca kentin belirli noktalarındaki reklam panolarına koruyucu aile hakkında bilgilendirici afişler asılırken Yozgat Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri de Lise Caddesi’nde aileleri broşür dağıtarak bilgilendirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri