Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Yaşam 11 Ağustos 2024 - 09:56 Yorum: 0

Yollar estetik görünüm kazanıyor

Kocaeli’de yol bakım timi ekipleri, hızlı, etkin, pratik çalışmalarla yaya kaldırımlarını ve yolları daha estetik ve güvenli hale getiriyor.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı yol bakım timi, kent genel...

Yollar estetik görünüm kazanıyor

Kocaeli’de yol bakım timi ekipleri, hızlı, etkin, pratik çalışmalarla yaya kaldırımlarını ve yolları daha estetik ve güvenli hale getiriyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı yol bakım timi, kent genelinde ihtiyaç duyulan noktalarda gerçekleştirdiği bakım ve onarım çalışmalarıyla vatandaşın memnuniyetini kazanıyor. Hızlı ve pratik şekilde problemleri çözen ekipler; İzmit ilçesinde Yuvam Akarca, Fevzi Çakmak Mahallesi, Mustafa Kemal Bulvarı, Şehir Hastanesi Yolu, Cumhuriyet Bulvarı ve Bağdat Caddesi’nde deformasyonların meydana geldiği yaya kaldırımı ve yolları onarıyor. Yeni kaldırım taşları vatandaşların yürüyüş alanlarına döşenirken, araç güvenliği içinde asfaltlama çalışması yapılıyor.
Yol bakım timi kent genelinde parke, bordür, beton gibi yolların yapımı ve tamiratı, yol üzerindeki alt yapı baca ve ızgara kapaklarının bakım onarımları, demir yaya korkuluklarının boyanması ve her türlü yol bakım onarım ve yapım çalışmasını yapıyor. Hızlı, etkin, pratik çalışmalarla yaya ve araç trafiğini de aksatmadan bakım ve onarım çalışmasını haftanın 7 günü gerçekleştiren Büyükşehir ekipleri, vatandaşların güvenli ve konforlu bir şekilde seyahat edebilmesi için çalışmalarını titizlikle sürdürmeye devam edecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri