malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
18:15 Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, "Jeopolitik özelliklerimizle hem doğuy...18:13 Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile...18:11 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i...18:06 TBMM Başkanvekili Adan: "Hiçbir terör örgütü ülkemizi yolundan döndüremez,...18:06 Kastamonu’da uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama18:06 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “3 şehidimiz, 14 yaralımız var”18:03 Hizbullah, Nasrallah’ın halefi Safiyuddin’in öldürüldüğünü doğruladı18:00 Mardin’de sürücüsünün kontrolünden çıkan tır bariyerlere çarptı17:55 Adem Büyük yeniden Yeni Malatyaspor’da17:54 UMED’den terör saldırısına kınama: "Birlik olma ve kararlı mücadele zamanı"17:54 NATO’dan Türkiye’ye destek mesajı: “NATO, müttefikimiz Türkiye’nin yanındad...17:52 Jandarma kılığına girip dolandırdı, jandarma tarafından yakalandı17:52 Hizbullah, Genel Sekreter Yardımcısı ve Hasan Nasrallah’ın halefi olarak gö...17:52 İçişleri Bakanı Yerlikaya: "Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Anka...17:47 Aleksander Ceferin, RAMS Park’ta17:46 UEFA Avrupa Ligi: Galatasaray: 0 - Elfsborg: 0 (Maç devam ediyor)17:41 Sungurlu MYO’da “Uyum Haftası” döner ikramı ile sona erdi17:41 BEUN “Beslenme Dostu ve Fiziksel Aktiviteyi Destekleyen İşyeri” ünvanına sa...17:41 Gençler Hacılarhanı Göleti’nde temizlik yaptılar17:38 BEUN GES projesini hayata geçirdi
Kültür 23 Ekim 2024 - 16:15 Yorum: 0

Yılmaz’dan Cumhuriyet coşkusuna davet

Şehitkâmil Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 101. yılını coşkuyla kutlayacak. Ünlü şarkıcı Kıraç ve Enbe Orkestrası etkinlikler kapsamında sahne alacak. Şehitkâmil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Cumhuriyet Bayramını Gaziantep’e yakış...

Yılmaz’dan Cumhuriyet coşkusuna davet

Şehitkâmil Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 101. yılını coşkuyla kutlayacak. Ünlü şarkıcı Kıraç ve Enbe Orkestrası etkinlikler kapsamında sahne alacak. Şehitkâmil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Cumhuriyet Bayramını Gaziantep’e yakışır etkinliklerle kutlayacaklarını belirterek, tüm vatandaşları bu coşkuya ortak olmaya davet etti.
Gaziantep’te 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 101. yılı Şehitkamil Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek etkinliklerle büyük coşkuyla kutlanacak. 13. Geleneksel Kulüpler Arası Cumhuriyet Kupası Yüzme Yarışları ile başlayan kutlamalar, çeşitli etkinlikler devam edecek.
Kıraç’la cumhuriyet coşkusu
Etkinliklerin bu haftaki ayağında 25 Ekim Cuma günü Şehitkamil Sanat Merkezi’nde Atatürk Fotoğrafları sergisi düzenlenecek. 26 Ekim Cumartesi Şehitkamil’in farklı bölgelerinde sokak sanatçıları müzik dinletisi gerçekleştirecek. Aynı gün saat 19.00’da Pancarlı Festival Alanı’nda ünlü şarkıcı Kıraç sahne alacak.
Anadolu ateşi ile dans şovu
27 Ekim Pazar günü de coşkulu geçecek. 101. Yıl Çocuk Şenliği Etkinlikleri ve 101 Dakika Yüzme Yarışları ile çocuk ve gençler doyasıya eğlenecek. Akşam saat 18.00’da ise Devlet Tiyatroları Şehitkamil Sahnesi’nde DansArt 100 Yılın Dansı ve Anadolu Ateşi tarafından gösteri gerçekleştirilecek.
Cumhuriyet için yürüyüş
28 Ekim Pazartesi Günü ise akşam saat 19.00’da Bayraklı Cumhuriyet Yürüyüşü ve Fener Alayı ile vatandaşlarla Masal Parkı’ndan Korupark’a kadar ellerinde Türk Bayrakları ve fenerlerle Cumhuriyet için yürüyecek. Yürüyüşün sonunda ise Korupark’ta Cumhuriyet Kutlamaları’nın yanında havai fişek gösterisi yapılacak.
Enbe orkestrası sahne alacak
Etkinlikler dizisinin son gününde de Şehitkamil’in farklı bölgelerinde Adım Adım Cumhuriyet isimli belgesel izlenecek. Akşam saat 20.00’da da düzenlenecek Cumhuriyet Balosu ile Behzat Gerçeker ve ENBE Orkestrası en güzel şarkılarını Cumhuriyet için söyleyecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri