Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 08 Kasım 2023 - 16:48 Yorum: 0

Yığılca’da zulme sessiz kalma sergisi düzenlendi

Yığılca Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Gençlik Merkezi “Zulme Sessiz Kalma!” adında resim sergisi düzenleniyor.Yığılca Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Gençlik Merkezi eğitmen ve gönüllü gençleri Filistin’e destek amacıyla farkın...

Yığılca’da zulme sessiz kalma sergisi düzenlendi

Yığılca Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Gençlik Merkezi “Zulme Sessiz Kalma!” adında resim sergisi düzenleniyor.
Yığılca Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Gençlik Merkezi eğitmen ve gönüllü gençleri Filistin’e destek amacıyla farkındalık oluşturmak adına “Zulme Sessiz Kalma!” adında resim sergisi düzenledi.
İlçe Müdürlüğünde ki kurslarda eğitim gören öğrenciler ve müdürlüğe ziyarete gelenlere resim sergisi gezdirilirken Kudüs ve Mescidi Aksa ile ilgili bilgilendirme videosu seyrediliyor.
Bir hafta boyunca devam edecek olan resim sergisine okullardan öğrenciler ziyaret edecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri