Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 25 Mart 2024 - 12:10 Yorum: 0

Yetişkin’den ücretsiz internet sözü

CHP Efeler Belediye Başkan Adayı Anıl Yetişkin, öğrencileri mutlu edecek projeyi açıkladı. Anıl Yetişkin, ilçenin birçok yerinde ücretsiz internet erişim noktası kurulacağının sözünü verdi.Yerel seçim çalışmalarını gecesini gündüzüne k...

Yetişkin’den ücretsiz internet sözü

CHP Efeler Belediye Başkan Adayı Anıl Yetişkin, öğrencileri mutlu edecek projeyi açıkladı. Anıl Yetişkin, ilçenin birçok yerinde ücretsiz internet erişim noktası kurulacağının sözünü verdi.
Yerel seçim çalışmalarını gecesini gündüzüne katarak yoğun bir tempoda sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Efeler Belediye Başkan Adayı Anıl Yetişkin, öğrenciler için bir projesini daha açıkladı. Anıl Yetişkin, üniversite öğrencilerinin yanı sıra gerek çocukların güvenli internet kullanımını sağlamak gerekse ailelere de önemli bir külfetten kurtarmak amacıyla şehrin değişik noktalarına ücretsiz wifi erişimi sunulacağını açıkladı.
Efe wi-fi adını verdiği projeye ilişkin açıklama yapan Anıl Yetişkin, "İçinde bulunduğumuz çağın gereksinimleri dolayısıyla internet erişiminin her yerde kesintisiz olarak sunulmasının önemini biliyoruz. Özellikle de üniversite öğrencilerimiz için bu önem daha da artıyor. Günümüz teknolojilerine baktığımızda birçok olanak internet üzerinden sağlanıyor ve toplumlar artık internet üzerinden şekilleniyor. Biz de sadece Türkiye’de değil tüm dünyada en önemli teknoloji haline gelen internetin öğrencilerimiz tarafından daha aktif ve kesintisiz olarak kullanmaları için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemiz genelinde birçok farklı noktada kuracağımız wi-fi erişim noktalarının yanında özellikle yurtlar bölgesinde kuracağımız ücretsiz internet erişim noktaları ile vatandaşlarımızın ve gençlerimizin internete erişimdeki maddi engelleri aşmalarına yardımcı olacağız” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri