Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
MORMAŞ
Yerel Seçim 2014 03 Mart 2009 - 08:20 Yorum: 0

Yerel Seçime doğru.. (Yenilendi)

29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan Yerel seçimlere doğru başkan adaylarının yapmış olduğu faaliyetler...

Yerel Seçime doğru.. (Yenilendi)

AK PARTİ 'NİN SEÇİM ÇALIŞMALARI
- AK PARTİ MALATYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AHMET ÇAKIR, BASIN MENSUPLARIYLA KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Malatya Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, "Malatya'yı germeden, kutuplaştırmadan, kişiselleştirmeden siyaset ve hizmet yapacağız. Ekip ruhu ile, ben değil biz düsturu ile çalışacağız" dedi.
Çakıroğlu Lokantası'nda kahvaltıda basın mensuplarıyla bir araya gelen AK Parti Malatya Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, burada yaptığı konuşmada, belediyenin bütün dinamikleri bir araya getiren, birlik ve beraberliği koruyan bir kurum olduğuna dikkat çekerek, "Belediye çatısı altında dinamikler bir araya gelir ve şehre yön verir. Bu nedenle, belediye başkanı seçerken çok dikkat ediniz" ifadelerini kullandı.
Ortak akıl ve istişareye önem vereceklerini belirten Çakır, "Sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleri ile istişare içerisinde çalışacağız. Malatya'yı germeden, kutuplaştırmadan, kişiselleştirmeden siyaset ve hizmet yapacağız. Ekip ruhu ile, ben değil biz düsturu ile çalışacağız" dedi.
AK Parti Malatya Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt'un da bulunduğu programda konuşan İl Başkanı Mustafa Şahin ise, "Bize atılan iftiralara rağmen polemiklere girmeden seçim sürecini tamamlamak istiyoruz. Kabullenmediğimiz yakıştırmalar bize yapılıyor. Bazen bunlara cevap vermek zorunda kaldık. Cevap vermemizin nedeni de tabanımız bu iftiralardan rahatsızlık duyduğunu ilettiler. 1999 ve 2004 seçimlerinde aynı çirkin siyaseti izleyen kesimler, 2009 seçimi için de aynı siyasetle tavırlarını sürdürüyorlar. Fitne fesat ortaya çıkarmaya çalışıyorlar. Biz ise kendi proje ve doğrularımızı halkımızla buluşturmaya gayret gösteriyoruz" diye konuştu.
"Basının da tarafsız duruş sergilemeleri beklenen bir gerçektir" diyen Şahin, "Başkan adayımızın duruşu da takdire şayandır" şeklinde konuştu.

AK PARTİ MALATYA MİLLETVEKİLİ ÇALIK'TAN ESNAF ZİYARETİ

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Doğanşehir ilçesinde esnafları ziyaret ederek görüştü.
Milletvekili Öznur Çalık ve beraberindeki partililer, Doğanşehir ilçe merkezinde AK Parti Doğanşehir Belediye Başkan adayı Hanifi Bayram ile birlikte esnaf ziyaretinde bulundu. Çalık, "AK parti olarak Malatya'ya önemli hizmetlerimiz oldu. Doğanşehir ilçe girişini şehirler arası yol gibi yaptırdık. Çeyrek asrı aşkın süredir duran Doğanşehir Küçük Sanayi Sitesi'nin sorunlarını biz çözdük. İnşallah yakında Doğanşehir Küçük Sanayi Sitesi'nin temelini birlikte atarız. Küçük sanayi sitesinin kurulması demek, Doğanşehir de yeni istihdam ve iş alanlarının açılması demektir" dedi.
Çalık esnaflardan yerel seçimlerde AK Parti'ye destek vermelerini istedi.
AK PARTİ MALATYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AHMET ÇAKIR'IN AÇIKLAMASI
- "MALATYA'YI BÖLGEDE LİDER İL YAPMAK İÇİN ENERJİMİZİ HARCAYACAĞIZ"

AK Parti Malatya Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, "Malatya'yı bölgede lider il yapmak için enerjimizi harcayacağız. Dedikodularla işimiz olmayacak" dedi.
AK Parti Malatya merkez Yeşiltepe Mahallesi seçim bürosu açılışına milletvekilleri, İhsan Koca, Öznur Çalık, İl Başkanı Mustafa Şahin, belediye başkan adayı Ahmet Çakır ile vatandaşlar katıldı. Seçim bürosu açılışında konuşan AK Parti Malatya Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, "Biz projelerle ilgileniyoruz, büyük düşünüyoruz. İlimizi bölgemizde lider bir il yapmak için enerjimizi harcıyoruz. Dedikodularla işimiz olmayacak, modern bir metropol oluşturmak için mücadele edeceğiz. Kadın ve gençlerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için kompleks projelerimiz olacak. Sosyal ve kültürel faaliyetlere ağırlık vereceğiz. Malatya'mız yapacağımız hizmetlerimizle AK Parti'nin ampulü ile aydınlanacak" dedi.
AK Parti Malatya milletvekili Öznur Çalık da, "Adayımız Ahmet Çakır'ın Başbakanımıza yakışır, size yakışır bir belediye başkanı olacağına söz veriyorum. Yapacağımız hizmetler ile ilimizi beş yıldızlı bir Malatya yapmak için çalışacağız. Geçtiğimiz dönemde bu mahallemizin ilköğretim sorunu vardı, şu anda bu sorunu çözüldü en güzel okullarından bir tanesi oldu. Sağlık ocağı sorunu vardı, yine o sorunu da AK Parti çözüme kavuşturdu. Daha birçok proje için sizin desteğinize ihtiyacımız var, sizler bu desteği inanıyorum ki ve görüyorum ki bizlerden esirgemeyeceksiniz" ifadelerini kullandı.


“İŞSİZLİĞİ BİTİRECEĞİM”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Belediye Başkan Adayı Cumali Ünaldı seçim gezilerini sürdürüyor. Dün Emeksiz esnafı ile bir araya gelen Ünaldı, 29 Mart Yerel Seçimleri'nde Malatya'da Belediye Başkanı olarak seçildiği takdirde işsizliğe çözüm bulacağını söyledi. Emeksiz esnafı, Ünaldı'ya işsizlik konusunda hassas olunması halinde MHP'nin projelerinin beğendiklerini belirtti.
Emeksiz esnafına seslenen Ünaldı konuşmasına şöyle devam etti:
“Vatandaşlarımızda esnaf arkadaşlarımız gibi işsizlikten şikayet ediyor. Bizim birinci önceliğimiz bu soruna çözüm bulmak. Benim amacım tamamen Malatya'da yaşanan işsizliğe çözüm bulmak. Bunu da başaracağıma inanıyorum. Şu an şunu görebiliyorum. Malatya halkı ve esnafı bu konuda bana güveniyorlar. Önemli olan 29 Mart'ta yapılacak seçimlerde galip gelmek. Bunu aştığımız takdirde işimiz gücümüz halkımız olacak. Onların dertlerine derman olabilmek için var gücümüzle mücadele edeceğiz.”

HALEF SELEF BAŞKANLAR
- ESKİ BAŞKAN MEHMET ÇERÇİ TEMELİNİ ATTIĞI BİNADA BELEDİYE BAŞKANI CEMAL AKIN'I ZİYARET ETTİ
- BELEDİYE BAŞKANI CEMAL AKIN:
- "BAŞLAMAK SİZE, BİTİRMEK BİZE NASİP OLDU"

Saadet Partisi Malatya Belediye Başkan adayı ve eski Belediye Başkanı Mehmet Yaşar Çerçi, Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın'a nezaket ziyaretinde bulundu.
Gerçekleşen ziyaret sırasında, yeni Belediye Hizmet Binası'nın bitirilmesinden dolayı Belediye Başkanı Cemal Akın'a teşekkür eden Saadet Partisi Belediye Başkan adayı ve eski Belediye Başkanı Mehmet Yaşar Çerçi, "Ellerinize, kollarınıza sağlık. Bu güzel esere başlamak bize, bitirmek size nasip oldu. Malatya'ya yakışır bir eser ortaya çıktı. Hem size hem de emeği geçen bütün arkadaşları tebrik ediyor, teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
29 Mart'ta görev süresi dolacak olan Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın ise, "Başlatmak size, bitirmek bize nasip oldu" diye konuştu.
Yeni Belediye Binası'nın Malatya'ya hizmete vesile olacak faaliyetlerin yürütüldüğü bir mekan olması temennisinde bulunan Başkan Akın, "İnşallah Malatya bu binada en iyi şekilde yönetilir. Tabi bu konuda da tecrübe esastır. Tecrübe çok pahalı elde edilen bir özelliktir. İnşallah bundan sonra Malatya'ya bilgi birikimleriyle, tecrübeleriyle, hoşgörüleriyle bütün Malatya'yı kucaklayacak gönül genişliğine sahip kardeşlerimiz gelecekler ve Malatya'ya hizmet edecekler" şeklinde konuştu.

SAADET PARTİSİ DARENDE SEÇİM BÜROSU AÇILDI

Saadet Partisi (SP) Darende Seçim Bürosu düzenlenen törenle açıldı.
Saadet Partisi Darende Seçim Bürosunun açılışına Saadet Partisi Onursal Genel Başkanı Recai Kutan, İl Başkanı Mehmet Aslantürk, Malatya eski Milletvekili Yaşar Canbay, Saadet Partisi İlçe Başkanı Mesut Karagülle, Darende Belediye Başkan adayı Memduh Önal, Belde Belediye Başkan adayları ve partililer katıldı.
Kutan, açılışta yaptığı konuşmada, "Darende sıradan bir ilçe değil, Türkiye'nin neresine gidersem bir Darendeli ile karşılaşıyorum. 29 Mart yerel seçimleri elbette çok önemli olmakla beraber ülkemiz insanları burada sadece belediye başkanlarını seçmeyecek. Bu seçimle ülkemizin geleceği hakkında da karar vermiş olacak. İnsanlarımız oylarıyla seçimi kazanmak uğruna bu ülkede gerginlik istemediklerini anlatacaklardır. Biz Milli Görüşe yakışan şekilde huzur ve barış ortamını bozmak bir yana daha da artırmak
istikametinde bir çalışma içerisinde olacağız. Belediyecilik Milli Görüşçülerin işidir. Değerli adayımıza desteklerinizi bekliyoruz" dedi.
Darende Belediye Başkanı ve Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Memduh Önal İse, "2 dönem belediye başkanlığı yaptım. Beni bu şerefli göreve layık gördünüz. Bu görevi yapmak bize nasip oldu. Yine sizlerin tercih ve teveccühleri ile bu göreve talip oldum. Size layık olmak için azami gayret sarf ettim. Yeni bir dönem için teveccühlerinize talibim" diye konuştu.
ŞARAPNAL, AMATÖR SPOR KULÜPLERİ FEDARASYONU'NU ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Belediye Başkan adayı Ömer Şarapnal, Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nu ziyaret etti.
Ziyaret esnasında bir konuşma yapan Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Fahrettin Eserdi, Malatya'da amatör spor kulüplerinin çalışmaları hakkında bilgiler vererek, "Malatya'da batıya göre sosyal anlamda gençlerimize yeteri kadar hizmet veremiyoruz. Malatya'nın en büyük sosyal faaliyeti spordur. Günümüzde Türkiye'nin başına bela olan terör, uyuşturucu gibi durumlar var bu anlamda amatör spor kulüpleri tamamen fahri olarak gençlerimizi sosyal faaliyete yönlendiriyor. Geçmişte bu mesleği yapan bu insanlar şimdi kazançlarından katkı yaparak, gençlerimizin de spor faaliyetinde bulunması için fedakarlık gösteriyor. Bir spor kulübü en az 100 sporcu demektir. Gençlerimizi olumlu ortamlara yönlendirmek için çalışıyoruz. Bazı şeyleri spor dışında vermek mümkün değil. Birlikte üzülmenin, birlikte sevinmenin ve paylaşmanın spor dışında başka bir yerde görmeniz mümkün değil. Biz, ülkemize bu anlamda çok önemli hizmetler yapıyoruz. Malatya'da istatistiklere bakın spora giren insanların hiçbir olumsuzluğa karıştığını göremezsiniz. Ancak, verdiğimiz bu emekler karşılığında, hak ettiğimiz değeri göremiyoruz. Özellikle semt takımlarımız 3-5 arkadaşımızın fedakarlığı ile ayakta duruyor. İnsanlar binayı çatıdan yapmaya başlıyor. Biz Türk sporunun temeliyiz. Türk Milli Takımı ve büyük kulüplerimizin gösterdiği başarıların altında amatör spor yatmaktadır. Onun için amatör spora gerekli önem verilirse, gençliğimiz gerçek anlamda değerini bulacaktır" diye konuştu.
CHP Malatya Belediye Başkan Adayı Ömer Şarapnal ise, kendisinin de geçmişte folklorde milli formayı giydiğini ve amatör futbol oynadığını söyledi. Şarapnal, beden eğitimi ve sporun sağlıklı toplum oluşturma da ön koşul olduğunu ifade ederek, "Beden eğitimi olunca insanlar zararlı alışkanlıklardan kendilerini bertaraf ederler. Bu konuda bireyin sağlıklı yaşaması demek toplumun da sağlıklı yaşaması demektir. Ben üniversite yıllarıma kadar amatör kulüplerde futbol oynadım. Türk Folklor Milli takımının formasıyla Türkiye'ye madalya getirmiş bir insanım. Malatya'da spor faaliyetleri konusunda bir gelişme yok. Sporun özü aslında amatör ruhla yapılanıdır. Profesyonel bile olsanız içinizde amatör ruhu katamıyorsanız yaptığınız spor sizinle kalır. İnşallah kısmet olur biz göreve gelirsek, ben hayatın gerçekleriyle yüzleşmiş bir insan olarak, üreteceğiniz her projenin yanında olacağım" dedi.

Anavatan Partisi Belediye Başkan Adayı Özcan'ı kabul eden Başkan Akın ,

“MALATYA HALKINA HİZMET NOKTASINDA, ALLAH BİZİ MAHCUP ETMEDİ”

Anavatan Partisi Belediye Başkan Adayı Ramazan Özcan, “Yeni Belediye Hizmet Binasının şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Sayın Akın, Belediye Başkanlığı döneminde kendisine yakışır çok önemli hizmetlerde bulundu.”

Belediye Başkanı H. Cemal Akın, “Malatya'nın yeşil alana kavuşması hususunda hizmet süremiz içerisinde fevkalade büyük gayretler gösterdik. Allah nasip etti 1000 dönüm civarında arsayı yeşil alan olarak Malatya Belediyesine kazandırdık.”

Anavatan Partisi Belediye Başkan adayı Ramazan Özcan, bir grup partili ile birlikte Belediye Başkanı H. Cemal Akın'ı ziyaret ederek, yeni belediye hizmet binasının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ziyaret sırasında, Belediye Başkanı H. Cemal Akın'a Merhum Cumhurbaşkanımız Turgut Özal'ın bir fotoğrafını hediye eden Ramazan Özcan, “Yeni binanın şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Sayın Akın, Belediye Başkanlığı döneminde kendisine yakışır çok önemli hizmetlerde bulundu. Cemal Akın Bey kısa bir dönem içerisinde çok önemli hizmetlere imza attı. Tabi bu bir sorumluluktur, bu sorumluluğu da yerine getirdiği için Malatyalılar adına teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı H. Cemal Akın'ın Kapalı çarşı esnaflarının yıllarca yaşadıkları sorunları da çözüme kavuşturduğunu belirten Ramazan Özcan, “Harabeyi yıkmazsanız hazineyi bulamazsınız diye bir söz var. Harabeyi orada yıktınız hazine çıktı ortaya. Bu da büyük bir cesaretti kamuoyundaki spekülasyonlara rağmen, ama yıkınca ortaya çıkıyormuş. Bütün önemli şehirler meydanlarıyla ünlüdür. Malatya'da bir meydanı ile ünlensin” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirilen Belediye Başkanı H. Cemal Akın ise, siyasi partilerin demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından birisi olduğunu belirterek, “Malatya'nın yeşil alana kavuşması hususunda hizmet süremiz içerisinde fevkalade büyük gayretler gösterdik. Allah nasip etti 1000 dönüm civarında arsayı yeşil alan olarak Malatya Belediyesine kazandırdık. Eski hizmet binasının devri tamamlanmıştı sanat ve tarihi değeri yoktu, bir metrekare yeşil alanın şehirler için ne kadar ehemmiyetli olduğunu şehircilik uzmanları bilirler ve Belediye Başkanlarına da hep anlatırlar. Arkada tabi söz konusu Marketin ve Ziraat Bankasının kaldırılmasıyla birlikte o bölgede 25-26 dönümlük şehir meydanı ortaya çıkmış olacaktır” dedi.

Hizmette devamlılığın olduğunu ifade eden Başkan akın, “Malatya halkına hizmet noktasında, Allah bizi mahcup etmedi. Ancak genç aday kardeşlerim inşallah bayrağı bulunduğu yerden alıp daha ilerlere götürecekler. Malatya halkını daha güzel günlere taşıyacaklar” dedi.


MHP Doğanşehir seçim bürosunun açılışı yapıldı.


Yoğun katılımın,ve coşkulu olan açılışa MHP il başkanı Ömer Ekici, parti il yönetimi, kadın kolları, ülkü ocakları ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan il başkanı Ömer Ekici; Burada görüyorum ki Doğanşehir' li kardeşlerim hemşehrilerim kararını vermiş yalana, talana, istismara, soyguna prim yok diyor.
Geleceğe damgasını vurup, milli irade gaspçılarına 'hayır' diyerek üç hilale damgasını vurma kararını bu coşkuyla verdiğini görüyorum.
Sizleri tebrik ediyorum, güzel Doğanşehirimize de bu yakışır.
MHP ' ye verilen her oy Doğanşehir'de ve tüm Ülkede bir güneş gibi doğacaktır.

Bu seçimi ciddiye almalıyız çünkü bu seçim;
Ahlaksızlığa karşı; şeref ve haysiyetin,
Teslimiyete ve bölücülüğe karşı; milli duruşun seçimi olacaktır.
Biz dış güçlerin himayesinde başkalarından icazet alarak iktidar olmayı, iktidar kalmayı zül sayarız.
Bizim;

İşbirlikçi medyamız , TRT miz yok,
Zekat dolandırıcılığımız da yok,
Bizim Yüce Milletimiz var.
Doğanşehirli hemşehrilerimiz var.
Anlımız açık, mazimiz temiz.
Biz 40 yıl önce millete güvenerek yola cıktık.
Namusumuzla, şerefimizle 40 yıldır meydanlardayız.
Bizim yanımızda sadece milletimiz oldu ve şimdi de sadece milletimiz var bununla gurur duyuyoruz, iftihar ediyoruz.


Siyasi manada Ülke adım adım dış güçlerin yazdığı senaryoyu hayata geçirerek parçalanma sürecini başlatmış, ve ülkemiz adım adım uçuruma doğru gitmektedir.
Ekonomik manada ; esnaf, köylü, çiftçi, memur, işçi, emekli her gün biraz daha çaresizliğe itilmekte ve evine ekmek götürebilme endişesiyle karşı karşıyadır.
İktidar partisi kömürle, makarnayla bu endişeyi giderdiğini sanarak oy avcılığı yapmaktadır.



Ama Türk milleti onurludur.
Fakiri de zengini de bunların seçim aldatmacasına prim vermeyeceklerdir.
Sosyal devlette insan onuruna , insan şerefine yakışan bir tavır vardır.

Fakir insanın onuru vardır.

Elbette devlet fakirin elinden tutacak ve onu haysiyetli bir hayat seviyesine çıkaracaktır.
Ama seçim zamanları beyaz eşya dağıtmanın anlamı onların vicdanlarına yönelik bir zorlamadır.

Türkiye bu vaziyette yürüyemez bu vaziyette beş on yılı kaldıramaz.
Bu yoksulluk, bu yolsuzluk, bu yozlaşma, bu işsizlik içerisinde çıkacak sosyal bir çatlamaya bölücülük, bölgecilik, mezhepçilik rengi verilerek ülkemiz bir çatışmaya, ayrışmaya sokulmak istenmektedir.
Plan bu plandır.
Bu planı Doğanşehir'de, Malatya'da, TÜRKİYE' de bu millet bozmak zorundadır.
Aksi halde TÜRKİYE' yi Yugoslavya' ya benzetmek istemektedirler.
Buna fırsat vermeyeceğiz, vermemeliyiz.

Bunun için, bu oyunu bozmak için Milliyetçi Harekete verilecek her oy, bu oyunu sahnelemek isteyenlere vurulan bir tokat anlamına gelmektedir.
Doğanşehir de bu teslimiyetçi , omurgasız milli irade pazarlamacılarına bir Osmanlı Tokatı atmanızı istiyorum..
“Bizim işbirlikçi medyamız yok” diyen EKİCİ “Bizim yüce milletimiz var, alnımız açık ve mazimiz temiz” dedi.

Doğanşehir MHP belediye başkan adayı Faruk YILDIRIM ise “Doğanşehirlilerle umutlu yarınlara şimdiden yürüyeceğiz” dedi. Yıldırım sözlerine şöyle devam etti: “Çocuklarımızın geleceği için var olacağız. Kimsenin şüphesi olmasın bu iş bizim işimiz” dedi. Doğanşehirlilerin ilgisinden memnun olan YILDIRIM “Bu seçimin sonucunu da belirlenmiş oldu ve bu seçim zaferle sonuçlanacak” diye konuştu.


Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri
deneme bonusu