malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 14 Kasım 2023 - 15:28 Yorum: 0

Yenişehir’de yollar konforlu hale getiriliyor

Diyarbakır’da Yenişehir Belediyesince ilçedeki yolların daha konforlu hale getirilmesi için başlatılan çalışmalar devam ediyor.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince ilçede yıl boyunca yürütülen yol bakım...

Yenişehir’de yollar konforlu hale getiriliyor

Diyarbakır’da Yenişehir Belediyesince ilçedeki yolların daha konforlu hale getirilmesi için başlatılan çalışmalar devam ediyor.
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince ilçede yıl boyunca yürütülen yol bakım, asfalt, parke, kaldırım ve imar yolu çalışmaları aralıksız bir şekilde sürüyor.
Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, hizmet belediyeciliği anlayışıyla ilçede çalışmaları sürdürdüklerini belirterek, "Halkın refahı ve mutluluğu için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Yıl içerisinde 80 kilometre yol yapımı gerçekleştirdik. 300 bin ton sıcak asfalt çalışması yaptık. 500 bin metrekare kilitli parke taşı ve 65 bin bordür taşı döşemesini gerçekleştirdik. 25 kilometre uzunluğunda kaldırım döşemesini tamamladık. Son olarak 78 kilometre yeni imar yolu yaptık. Yıl sonuna kadar bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz" ifadelerinde bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri