Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 16 Kasım 2023 - 16:16 Yorum: 0

Yenişehir Belediyesinden ara tatilde çocuklara özel tiyatro

Mersin’in merkez ilçe Yenişehir Belediyesi, okulların ara tatile girmesiyle birlikte çocukları tiyatro oyunlarıyla buluşturdu.Çocukların tatillerini verimli ve eğlenceli bir şekilde geçirmelerini sağlamak amacıyla hareket eden Yenişehi...

Yenişehir Belediyesinden ara tatilde çocuklara özel tiyatro

Mersin’in merkez ilçe Yenişehir Belediyesi, okulların ara tatile girmesiyle birlikte çocukları tiyatro oyunlarıyla buluşturdu.
Çocukların tatillerini verimli ve eğlenceli bir şekilde geçirmelerini sağlamak amacıyla hareket eden Yenişehir Belediyesi, “Nasrettin Hoca ve Kuklaları” ile “Karagöz Masallar Diyarında” oyunlarını çocuklar için sahneledi. Hem çocuklara hem de yetişkinlere yönelik birbirinden güzel oyunların sahneleneceği ve 18 Kasım’da başlayacak olan 3. Yenişehir Komedi Oyunları Festivali’ne hazırlanan Yenişehir Belediyesi, ’Tiyatro Yenişehir’de güzel’ sloganıyla iki çocuk oyununu Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezinde çocuklarla buluşturdu. Tiyatro oyunlarında salonu dolduran çocuklar keyifli zaman geçirirken, aileler de çocuklarının böyle bir etkinlikte eğlenmesi ve eğlenirken öğrenmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Çocuğuyla birlikte oyunları izleyen Ümit Karakış, “Çok güzel bir etkinlik, çocukları geçmişle buluşturmak, boş zamanlarını doldurmak, onlara bir şeyler kazandırmak gerçekten çok güzel. Abdullah başkana teşekkür ederiz” dedi. Nalan Sin ise “Çocuklar çok eğlendiler. Abdullah Özyiğit başkanın hizmetlerini beğeniyoruz. Başarılarının da devamını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri