Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
16:26 Atatürk’ün Manisa’ya gelişinin 99. yıl dönümü kutlandı16:25 Artvin’de 8 kilogram kubar esrar ele geçirildi16:25 Tescilli Şebin cevizinde hasat başladı16:24 Gümüşhane’de polisler öğrencileri hırsızlık ve dolandırıcılık suçları hakkı...16:24 Jandarma kaçak ağ operasyonunda bin metre ağı imha etti16:23 Yalova’da otomobilin çarptığı bisikletli çocuğun beyin ölümü gerçekleşti16:23 Fatih’te cenaze namazı kılınırken yaşadığı belirlenen adamın nabzının attığ...16:21 Büyükşehir’den ‘Estetik Bursa’ mesaisi16:20 18 ayrı suç kaydı olan ve hapis cezasıyla aranan şahsı jandarma yakaladı16:18 Uyuşturucu bağımlısı gencin bıçakladığı komşularına silah çektiği anlar kam...16:14 Diyarbakır’da hafif ticari aracın çarptığı yaşlı adam ağır yaralandı16:14 Afyonkarahisar’da “Gazze’nin Sesi ve Gençlik” konulu söyleşi16:13 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yalçın: "İsrail’in şımarıklığının Orta Doğ...16:10 Ters yön kuralına uymayan sürücülere 1 milyon lira ceza kesildi16:09 Tır alt geçitten geçerken tomrukları yola düşürdü16:09 Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Gazze’de 1 yıldır devam eden soykırım tüm insanlığı...16:09 Bakan Şimşek: “İşsizlik oranı ağustosta aylık 0,3 puan düşüşle yüzde 8,5 ol...16:07 Kapının üzerindeki betona çıkan 7 yaşındaki çocuk 2.5 metreden düştü16:05 Samsun’da Büyük Turizm Buluşması16:03 KBÜ’lü öğrenciler TRT Özel Ödülü’nü kazandı
Sahil Park
Ekonomi 10 Ekim 2024 - 13:50 Yorum: 0

Yemeksepeti pazarlama ekibinde önemli atamalar gerçekleşti

Yemeksepeti CMO’su Selin Süzer ‘Bölge Kıdemli Marka Direktörü’ rolüne atandı. Süzer, yeni rolünde, Delivery Hero çatısı altındaki Yemeksepeti, foodpanda ve foodora markalarının bölgesel marka yönetimine liderlik edecek. Bu değişiklik kapsam...

Yemeksepeti pazarlama ekibinde önemli atamalar gerçekleşti

Yemeksepeti CMO’su Selin Süzer ‘Bölge Kıdemli Marka Direktörü’ rolüne atandı. Süzer, yeni rolünde, Delivery Hero çatısı altındaki Yemeksepeti, foodpanda ve foodora markalarının bölgesel marka yönetimine liderlik edecek. Bu değişiklik kapsamında Yasemin Bahar, Yemeksepeti Pazarlama Direktörü olarak atandı.

Yemeksepeti’nde Chief Marketing Officer (CMO) pozisyonunu yürüten Selin Süzer, yeni oluşturulan bölgesel organizasyondan sorumlu Bölge Kıdemli Marka Direktörü olarak atandı. Süzer, bu yeni rolünde Türkiye de dahil olmak üzere Avrupa ve Asya’daki toplam 18 ülkede Yemeksepeti, foodpanda ve foodora markalarının marka yönetimi, medya, kreatif, araştırma ve kampanya ekiplerine liderlik edecek.

Selin Süzer, Delivery Hero’nun küresel pazardaki konumunu güçlendirme ve önemli bölgelerde hızlı büyüme sağlama stratejisi kapsamında üç büyük markanın bölgesel pazarlama faaliyetlerine yön verecek.

Verilen bilgiye göre Süzer, kariyerine P&G’de Assistant Brand Manager olarak başladı. Ardından Danone ve McDonald’s’ta Marketing Manager, BBVA Amerika’da Pazarlama Direktörü pozisyonlarında görev aldı. Türkiye’ye dönüşünde Oriflame’de Türkiye ve Afrika bölgesinden sorumlu Bölgesel Chief Marketing Officer olarak çalıştı. Sonrasında letgo’da Chief Marketing Officer olarak Türkiye ve İspanya ekiplerini yöneterek Otoplus markasının Türkiye lansmanını gerçekleştirdi. Selin Süzer, Eylül 2023 tarihinde CMO göreviyle Yemeksepeti’nde çalışmaya başladı.

Yemeksepeti’nde Yasemin Bahar Pazarlama Direktörü olarak atandı
Şirkette gerçekleşen organizasyonel değişiklikler kapsamında, Büyüme Direktörü Yasemin Bahar, Yemeksepeti’nde Pazarlama Direktörü olarak atandı. Bahar, yeni rolünde büyüme, stratejik planlama, kampanyalar, sadakat programları ve marka işbirliklerinden sorumlu olacak ve Yemeksepeti CEO’su Mert Baki’ye raporlayacak.

Verilen bilgiye göre Bahar, kariyerine Diageo ve The Coca-Cola Company şirketlerinin marka yönetimi takımlarına başladı. Ardından Collective Spark ve Revo Capital gibi risk sermayesi fonlarında portföy şirketlerinin Pazarlama ve Büyüme stratejilerine liderlik etti. Ardından Glovo, Hepsiburada ve Meditopia gibi teknoloji şirketlerinde pazarlama, büyüme, iş geliştirme ve satış ekiplerine liderlik etti. Yasemin Bahar Ağustos 2023 tarihinde Büyüme Direktörü göreviyle Yemeksepeti’nde çalışmaya başladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri