Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Yaşam 26 Haziran 2024 - 09:24 Yorum: 0

Yavru yaban keçilerinin süt kardeşliği

Erzurum’da vatandaşlar tarafından bulunan iki öksüz yavru yaban keçisi, şefkatli ellerde süt kardeşi olarak büyüyor.Erzurum’un İspir ve Uzundere ilçelerinde; vatandaşlar tarafından bulunan öksüz yavru yaban keçileri, Doğa Koruma ve Mil...

Yavru yaban keçilerinin süt kardeşliği

Erzurum’da vatandaşlar tarafından bulunan iki öksüz yavru yaban keçisi, şefkatli ellerde süt kardeşi olarak büyüyor.
Erzurum’un İspir ve Uzundere ilçelerinde; vatandaşlar tarafından bulunan öksüz yavru yaban keçileri, Doğa Koruma ve Milli Parklar Erzurum Şube Müdürlüğü veteriner hekimi tarafından sağlık kontrolünden geçirilerek biberonla beslenmeye başlandı.
Sağlık kontrolleri sonucunda herhangi bir problemi bulunmayan yavrular, süt kardeşi olarak büyütülüyor. Doğa Koruma ve Milli Parklar Erzurum Şube Müdürlüğü’nün titiz çalışmaları sayesinde kurtarılan yavrular, veteriner hekimlerin özenli bakımıyla hayata tutunuyor.
Doğa Koruma ve Milli Parklar 13. Bölge Müdürlüğü Erzurum Şubesi yetilileri, doğada vatandaşlar tarafından bulunan yavru yaban hayvanlarının sağlık problemi olmayan ya da annenin öldüğünden kesin olarak emin olunmayan yavruların yuvalarından alınarak öksüz bırakılmaması gerektiğini vurgulanarak, "Yavru yaban keçilerinin doğal ortamlarında korunması ve yaşamlarını sürdürebilmeleri için gösterilen bu çaba, yaban hayatının korunmasında büyük bir öneme sahip" denildi.
Kurum yetkilileri, vatandaşların bu konuda daha duyarlı olmalarını ve karşılaştıkları durumlarda müdahale etmeden yetkililere haber vermelerinin önemli olduğunu dile getirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri