Adıyaman’da yataginda hareketsiz olarak bulunan 14 aylık bebek kaldırıldı hastanede hayatını kaybetti.
Elinle bilgilere göre Adıyaman merkez altınşehir mahallesinde ikamet eden 14 aylık olduğu öğrenilen Ronya Erva S., mama yedirildikten sonra iddialara göre yatağına konularak uyutuldu.
Bir süre sonra yatakta yakınları tarafından hareketsiz bir şekilde görülen Ronya Erva S., ailesi tarafından alınarak en yakın aile sağlık merkezine götürüldü. Burada ilk müdahalesi sağlık ekipleri tarafından yapılan Ronya Erva S., çağrılan ambulansla kent merkezde bulunan özel bir hastaneye götürüldü. Ronya Erva S., burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti.
Ronya Erva S’nin kesin ölüm nedeninin yapılacak olan otopsi ardından belli olacağı öğrenildi.
Konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.