Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Kültür 04 Şubat 2024 - 17:59 Yorum: 0

Yalova’da festivalde 3 ton hamsi ikram edildi

Yalova Karadeniz Dernekler Federasyonu’nun Yalova Belediyesi katkılarıyla düzenlediği Hamsi Festivali’nde 3 ton hamsi ikram edildi.Yalova Millet Bahçesi’nde düzenlenen Hamsi Festivali renkli görüntülere sahne oldu. Karadeniz müziği kon...

Yalova’da festivalde 3 ton hamsi ikram edildi

Yalova Karadeniz Dernekler Federasyonu’nun Yalova Belediyesi katkılarıyla düzenlediği Hamsi Festivali’nde 3 ton hamsi ikram edildi.
Yalova Millet Bahçesi’nde düzenlenen Hamsi Festivali renkli görüntülere sahne oldu. Karadeniz müziği konserleriyle bol bol eğlenceli anlar yaşayan vatandaşlar hamsi ikramında ise izdiham yaşadı. Vatandaşlar hamsi ekmek ikramı yapılan standın önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Festival çerçevesinde toplam 3 ton hamsi dağıtıldı. Burada konuşma yapan Federasyon Başkanı İbrahim Bayzan, festivalde kendilerini destekleyen Yalova Belediyesi’ne teşekkür ederek, “Federasyon olarak amacımız Yalova’da kültürümüzü en iyi şekilde yansıtmak” dedi.
Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ise ilk kez düzenlenen festivalin geleneksel hale getirilmesi için destek vereceklerini kaydetti. Tutuk, etkinliğin düzenlendiği kentte önemli değer katacak Yalova Millet Bahçesi’nin açılışının bu ay içinde yapılacağını da sözlerine ekledi.
AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol festivalin bir birliktelik sağladığına vurgu yaptı.
Konuşmaların ardından festival konserleri kaldığı yerden devam etti. Festivale katılanlar müzik eşliğinde bol bol horon oynadı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri