malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 19 Ekim 2024 - 12:16 Yorum: 0

Yalova’da camiden yangın söndürme tüpü çalan hırsızlar güvenlik kamerasında

Yalova’nın Çiftlikköy ilçesinde bulunan Kelebek Çayırı Camii’ne hırsızlar dadandı. Camiden son yangın tüpü çalan hırsızların görüntüsü güvenlik kamerasına yansıdı.Kelebek Çayırı Camii’nde son dönemlerde yaşanan hırsızlıklar cami cemaat...

Yalova’da camiden yangın söndürme tüpü çalan hırsızlar güvenlik kamerasında

Yalova’nın Çiftlikköy ilçesinde bulunan Kelebek Çayırı Camii’ne hırsızlar dadandı. Camiden son yangın tüpü çalan hırsızların görüntüsü güvenlik kamerasına yansıdı.
Kelebek Çayırı Camii’nde son dönemlerde yaşanan hırsızlıklar cami cemaati isyan ettirdi. Son olarak ise camiye gelen 2 hırsız üstlerinde tişörtlerini çıkarak kafalarına geçirdi. Burada yangın tüpünü duvardan sökerek çalan hırsızlar bölgeden uzaklaştı. Camiye dadanan hırsızların önüne geçmek için caminin üst kat girişlerine kepenk yaptıran Kelebek Çayırı Camii Dernek Başkanı Necmettin Öner, “Maalesef ara ara camimizde hırsızlıklar olabiliyor. En son olan da burada 2 tane yangın söndürme cihazımız vardı. 2 tane genç çocuk yüzlerini kapamak suretiyle geliyorlar yangın söndürme tüpümüzü alıp gidiyorlar. Onun haricinde olan olaylarda biz kapıları artık biz kilitlemeye başladık, artan hırsızlıklardan dolayı. Şadırvanlarımızda sıkıntı oluyor ama bizi üzen olay şu ki bu çocukların genç olması. Neslimizin iyi olmaması bizi üzen tarafı” dedi.

Yalova’da camiden yangın söndürme tüpü çalan hırsızlar güvenlik kamerasındaYalova’da camiden yangın söndürme tüpü çalan hırsızlar güvenlik kamerasında
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri