Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Kültür 20 Mayıs 2024 - 16:09 Yorum: 0

Yağcılar’da ‘Köyde şenlik var’ etkinliği yapıldı

Yunusemre Belediyesi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği işbirliği ile Yağcılar Nebahat Ölmezoğlu İlk ve Ortaokulu’nda organize edilen ‘Köyde Şenlik Var’ etkinliği kapsamında Yunusemre Kent Tiyatrosu tarafından düzenlenen drama atölyesi öğr...

Yağcılar’da ‘Köyde şenlik var’ etkinliği yapıldı

Yunusemre Belediyesi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği işbirliği ile Yağcılar Nebahat Ölmezoğlu İlk ve Ortaokulu’nda organize edilen ‘Köyde Şenlik Var’ etkinliği kapsamında Yunusemre Kent Tiyatrosu tarafından düzenlenen drama atölyesi öğrenciler için unutulmaz anlara sahne oldu.
Yunusemre Belediyesi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği tarafından Yağcılar Mahallesi’nde etkinlik düzenlendi. ‘Köyde Şenlik Var’ isimli etkinlik kapsamında Yunusemre Kent Tiyatrosu tarafından drama atölyesi gerçekleştirildi. Yağcılar Köyü Nebahat Ölmezoğlu İlkokulu/Ortaokulu’nda yapılan etkinlikte öğrenciler, tiyatronun eğlenceli dünyasına adım atarak, yeteneklerini sergileme fırsatı buldu. Atölye çalışmaları sırasında çocuklar, hem eğlendi hem de sanatla iç içe bir gün geçirdi. Yunusemre Kent Tiyatrosu ekibi, çocuklara tiyatronun temel kavramlarını ve sahne sanatlarının inceliklerini eğlenceli bir şekilde aktardı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri