malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 18 Ocak 2024 - 09:57 Yorum: 0

Yaban geyiğini kovalayan kurt sürüsü görüntülendi

Kastamonu’da avlamak istedikleri geyiği kovalayan kurt sürüsü cep telefonu ile görüntülendi.Edinilen bilgiye göre, Küre Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri Ağlı-Kastamonu karayolunda seyir halindeyken önlerine yaban geyiği, hemen ardından...

Yaban geyiğini kovalayan kurt sürüsü görüntülendi

Kastamonu’da avlamak istedikleri geyiği kovalayan kurt sürüsü cep telefonu ile görüntülendi.
Edinilen bilgiye göre, Küre Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri Ağlı-Kastamonu karayolunda seyir halindeyken önlerine yaban geyiği, hemen ardından kurt sürüsü çıktı. Yaban geyiğini kovalayan kurt sürücüsü ekip tarafından saniye saniye cep telefonu ile görüntülendi.
Görüntülerde geyiğin asfalt yola çıktığı, arkasından da kurt sürüsünün koştuğu görülüyor. Yaban geyiği ayaklarıyla kurtları uzaklaştırmak isteyerek hızla yoldan geçiyor. Daha sonra geyik ve kurt sürüsü uzaklaşarak gözden kayboluyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri