Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Kültür 12 Aralık 2023 - 13:03 Yorum: 0

William Shakespeare’in unutulmaz eseri Othello seyirci ile buluşuyor

William Shakespeare’in unutulmaz eseri Othello, Moda Sahnesi tarafından bir kez daha sahneleniyor. oyunun biletleri ise Biletinial’da satışa sunuldu.William Shakespeare’in unutulmaz eseri Othello, Moda Sahnesi’nin sahnelediği beşinci S...

William Shakespeare’in unutulmaz eseri Othello seyirci ile buluşuyor

William Shakespeare’in unutulmaz eseri Othello, Moda Sahnesi tarafından bir kez daha sahneleniyor. oyunun biletleri ise Biletinial’da satışa sunuldu.
William Shakespeare’in unutulmaz eseri Othello, Moda Sahnesi’nin sahnelediği beşinci Shakespeare oyunu olarak seyirciyle buluşuyor. Aşk, kıskançlık ve ilişkilerin ötesinde politika, sınıf farkı ve kimlik konularını derinlemesine ele alan güzel oyunun biletlerine Türkiye’nin lider etkinlik biletleme platformu Biletinial’da satışa sunuldu.
Kemal Aydoğan’ın yönettiği ve Emine Ayhan’ın çevirdiği oyunda sahnede, Caner Cindoruk’a; Yılmaz Sütçü, Mert Şişmanlar, İlay Erkök, Seray Akülker, Ahmed Saka ve Mesut Karakulak eşlik ediyor. Moda Sahnesi’nin önceki Shakespeare uyarlamaları "Hamlet", "En Kısa Gecenin Rüyası", "Fırtına" ve "Şirreti Evcilleştirmek" kapalı gişe oynayarak, seyircinin büyük beğenisini kazanmıştı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri