Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 12 Mayıs 2024 - 23:09 Yorum: 0

Vitraspor şampiyon oldu

Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off Turu’nda Vitraspor sahasında Söğütspor’u 3-0 yenerek şampiyon oldu.Maçın ilk yarısında baskılı bir oyun sergileyen Vitraspor dakika 20’de Ferhat Yalgın’ın attığı golle 1-0 öne geçti. 35’nci dakikada Doğuk...

Vitraspor şampiyon oldu

Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off Turu’nda Vitraspor sahasında Söğütspor’u 3-0 yenerek şampiyon oldu.
Maçın ilk yarısında baskılı bir oyun sergileyen Vitraspor dakika 20’de Ferhat Yalgın’ın attığı golle 1-0 öne geçti. 35’nci dakikada Doğukan Aslan’ın golüyle skor 2-0 oldu. Ev sahibi ekip, dakika 45+2’de Doğukan Ünel’in attığı golle skoru 3-0’a taşıdı. Başka gol olmayınca Vitraspor ilk yarıyı 3-0 kapadı. 78. dakikada Söğütspor, Mümin ile penaltıdan yararlanamadı. Maçın ilerleyen dakikalarında başka gol olmayınca Vitraspor karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı ve şampiyon oldu.
Öte yandan Bilecik 1. Amatör Lig şampiyonu Vitraspor ile BAL temsilcisi 1969 Bilecik Spor Kulübü 18 Mayıs Cumartesi günü BAL Play-Out maçına çıkacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri